Swan 56

Swan 56

De Swan 56 is een merk en model van zeilboten ontworpen door German Frers en gebouwd door Nautor’s Swan en voor het eerst gelanceerd in 1997.
Het is een echte prestatiegerichte “blue water cruiser”. Een absolute blikvanger. Door zowel zeilcruises als oceaanoversteken te combineren, biedt dit multifunctionele jacht een breed scala aan mogelijkheden. Haar op maat gemaakte interieurindeling om ruim en luxueus aan boord te verblijven, maakt het schip ideaal voor mooie zeilvakanties in de Caribbean en langere oceaanoversteken.
Het schip beschikt over 2 ruime vierpersoons hutten en 2 badkamers.
De zeilcapaciteiten van dit zeiljacht zijn verbluffend en een belevenis op zich.

de Schipper

De Noorse schipper/eigenaar (55) ontvangt je graag. Samen met hem maak je de zeilvakantie tot een fantastische belevenis. Hij is echter niet op alle reizen aan boord, maar zal ik die gevallen vertegenwoordigd worden door één van onze NautiSail schippers.

De reis

In de zomer van 2022 vaart het zeiljacht vanaf Gibraltar, langs de Spaanse kust naar Mallorca. Vervolgens wordt een oversteek gemaakt naar Sardinië en Corsica en op de terugweg worden Menorca, Mallorca en Ibiza bezocht. Daarna zet het schip koers naar de Canarische Eilanden om eind november over te steken naar de Caribbean. In de Caribbean worden in het winterseizoen ’22/’23 een aantal 14 daagse cruises gemaakt.

lay-out Swan 56, meezeilen
Er zijn geen zeilreizen beschikbaar.
Bel Nautisail Scroll omhoog