Zeilvakanties Spanje!

zeilvakantie Spanje

De Spaanse kust is heel afwisselend. Schitterende stranden worden afgewisseld met ruige rotspartijen en intieme baaitjes. De eilanden rond Mallorca/Menorca en Ibiza/Formentera vormen het ultieme reisdoel voor velen. Overal vind je schitterende, rustige baaitjes, met parelwitte zandstrandjes en kristalhelder water, waarin je lekker kunt zwemmen. Ideaal dus voor een ontspannen zeilvakantie!
De NautiSail schippers willen je graag een fantastische zeilvakantie bezorgen, maar ze zijn er ook om je te leren zeilen of meer zeilervaring te verkrijgen. De zeilvakanties zijn er voor singles, stellen of het hele gezin.

Mallorca - Ibiza

meezeilen Canarische Eilanden De hoofdeilanden van de Balearen: Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera bieden talloze unieke plekjes en rustige baaitjes, Calas genoemd, met zandstrandjes en kristalhelder water, die voor landtoeristen moeilijk bereikbaar zijn. Elk van de eilanden heeft zijn eigen charmes. De ruige kust van Menorca, de hoge bergkust in het westen van Mallorca of de talloze calas aan de oostkust. Verder het idyllische Ibiza en het vergeten eiland Formentera, met de Caribisch aandoende stranden. Het zeilgebied is niet moeilijk. De wateren zijn goed beboeid met kleine beschutte havens en degelijke marina's. Vaarschema.

Spaanse Oostkust

meezeilen Spa De Spaanse Oostkust is een prachtig zeilgebied. De wilde en romantische Costa Brava is een uitdaging: ruige rotsen met kleine bossen met pijnbomen en acacia's en de typische mediterrane vegetatie. Steile hellingen met verlaten baaien, die gemakkelijker te bereiken zijn per schip dan met de auto. Je vindt er mooie vissersdorpjes, zandstranden, kristalhelder water, een kleurrijke onderwaterwereld en culinaire heerlijkheden aan de wal.
De wilde kust begint al aan de voet van de Pyreneeën nabij de Franse grens en loopt bijna helemaal door naar Barcelona. Barcelona, de hoofdstad van Catalonië leent zich uitstekend als startpunt voor een zeilvakantie in Spanje. Op zee zwerft u van baai naar baai en bezoekt u vissersdorpen zoals Tamariu en Estartit. Aan de wal wordt de zeeman geconfronteerd met twee keuzes: of de voetsporen van Dali volgen - met musea in Figueres en de beroemde Cadaques - of genieten van de culinaire hoogtepunten: Ferran Adrià, de uitvinder van de beroemde moleculaire keuken, runt zijn restaurant El Bulli vlakbij Rosas. Afgezien van de vele baaien, zijn ook de jachthavens overal aan te lopen - van Palamós (met zelfs twee jachthavens) tot de noordelijke jachthavens Llafranc, Aiguablava, L'Estartit, L'Escala, Empuriabrava, Santa Margarida, Roses, Port de la Selva, Llançà, Colera en Portbou. Naar het Zuiden: Port d'Aro, Cala Canyelles, Blanes, Arenys, Port Balis, Premia de Mar, Paling Masnou en Marina Badalona. Voor de jongeren aan boord is het aandoen van toeristische trekpleisters als Lloret de Mar een aanrader. Zoveel mooier is het als u daarna weer de zee opzoekt! Valencia moet natuurlijk door iedere zeiler een keer zijn bezocht, sinds de America's Cup hier werd gezeild. Of Denia, niet te ver van het Balearische eiland Ibiza.
NautiSail verhuurt zeiljachten vanuit Barcelona.

Spaanse zuidkust

De Spaanse Zuidkust strekt zich uit van Alicante in het Noorden tot Gibraltar in het Zuiden. De kust kenmerkt zich door fantastische stranden afgewisseld door rotspartijen en steile kusten. Er zijn vele jachthavens, dus je kunt dit traject in dagtochten varen. Het gebied kent praktisch geen winterseizoen, het lijkt meer op een langdurige lente en de gemiddelde jaarlijkse temperatuur schommelt rond de 20°C.
Regelmatig heeft NautiSail aanbiedingen van zeiljachten, die dit gebied bezoeken.

Zeiljacht huren

Vanuit BARCELONA en MALLORCA bieden wij perfect onderhouden zeiljachten van 32 tot 55 voet aan voor de verhuur. Met en zonder schipper. Enthousiaste medewerkers in het verhuurkantoor ter plaatse staan klaar om uw zeilvakantie optimaal te doen slagen.
Uw zeilvakantie aan de Costa Brava en rond Ibiza en Mallorca betekent iedere dag zon en helder blauw water om fantastisch te zeilen en heerlijk in te zwemmen.
Kortom beleef de COSTA BRAVA & de BALEAREN en boek hier je zeilvakantie.
Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Balearen en Spanje!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

SintMaarten-BVI