Zeilvakanties Spanje!

zeilvakantie Spanje

Spanje is een fantastisch land voor zeilvakanties. De eilanden Mallorca/Menorca en Ibiza/Formentera vormen het ultieme reisdoel voor velen. Heerlijk zeilen naar schitterende, rustige baaitjes, met parelwitte zandstrandjes en kristalhelder water, waarin je lekker kunt zwemmen. Ideaal dus voor een ontspannen zeilvakantie!
De NautiSail schippers bezorgen je graag een fantastische zeilvakantie en leren je desgewenst zeilen of meer zeilervaring te verkrijgen. De zeilvakanties zijn er voor singles, stellen of het hele gezin.

Vaarschema 2019

Reis nr Reisdata Reis Type
schip
Aant.
dgn.
Prijs
v.a.p.p.
Info?
X1727-04-19/4-05-19Ibiza-Formentera
Meivakantie
Northwind 47 8 € 595*
X185-05-19/12-05-19Ibiza-Formentera Northwind 47 8 € 595*
X2015-05-19/22-05-19Mallorca Northwind 47 8 € 595*
X2125-05-19/1-06-19Mallorca ExperienceNorthwind 47 8 € 595*
X32-06-19/20-06-19Grote overtocht van Menorca naar Kos
via Kanaal van Corinthe
eventueel te splitsen in 2 reizen.
Northwind 47 19 € 1415*

*= zie prijsschema

Mallorca - Ibiza

meezeilen Canarische Eilanden Op een zeilvakantie in de Balearen (Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera) vind je talloze unieke plekjes en rustige baaitjes, Calas genoemd, met zandstrandjes en kristalhelder water, die voor landtoeristen moeilijk bereikbaar zijn. Tijdens het meezeilen maak je kennis met de eigen charmes van de eilanden. Ontdek de ruige kust van Menorca, de hoge bergkust in het westen van Mallorca of de talloze calas aan de oostkust. Zeil rond het idyllische Ibiza en het vergeten eiland Formentera, met de Caribisch aandoende stranden. Zeilen in dit gebied is niet moeilijk. De wateren zijn goed beboeid met kleine beschutte havens en degelijke marina's.

Spaanse Oostkust

meezeilen Spa Een zeilvakantie aan de Spaanse Oostkust is een bijzondere ervaring. De wilde en romantische Costa Brava met de ruige rotsen met kleine bossen met pijnbomen en acacia's en de typische mediterrane vegetatie is een uitdaging. Steile hellingen met verlaten baaien zijn gemakkelijker te bereiken per zeiljacht dan met de auto. Je vindt er mooie vissersdorpjes, zandstranden, kristalhelder water, een kleurrijke onderwaterwereld en culinaire heerlijkheden aan de wal.
Dit zeilgebied begint al aan de voet van de Pyreneeën, nabij de Franse grens en loopt helemaal door naar Barcelona. Barcelona, de hoofdstad van Catalonië leent zich uitstekend als startpunt voor een zeilvakantie in Spanje. Op zee zeilt u van baai naar baai en bezoekt u vissersdorpen zoals Tamariu en Estartit. Aan de wal wordt de zeiler geconfronteerd met twee keuzes: of de voetsporen van Dali volgen - met musea in Figueres en de beroemde Cadaques - of genieten van de culinaire hoogtepunten: Ferran Adrià, de uitvinder van de beroemde moleculaire keuken, runt zijn restaurant El Bulli vlakbij Rosas. Je kunt ankeren in een van de vele baaien, maar er zijn ook overal jachthavens - van Palamós (met zelfs twee jachthavens) tot de noordelijke jachthavens Llafranc, Aiguablava, L'Estartit, L'Escala, Empuriabrava, Santa Margarida, Roses, Port de la Selva, Llançà, Colera en Portbou. Naar het Zuiden: Port d'Aro, Cala Canyelles, Blanes, Arenys, Port Balis, Premia de Mar, Paling Masnou en Marina Badalona. Voor de jongeren aan boord is het aandoen van toeristische trekpleisters als Lloret de Mar een aanrader. Zoveel mooier is het als u daarna weer de zee opzoekt om een stuk te zeilen! Valencia moet natuurlijk door iedere zeiler een keer zijn bezocht, sinds de America's Cup hier werd gezeild. Of Denia, niet te ver van het Balearische eiland Ibiza. Kortom een aanrader voor een zeilvakantie of meezeilen.
NautiSail verhuurt zeiljachten vanuit Barcelona.

Spaanse zuidkust

Tijdens een zeilvakantie aan de Spaanse Zuidkust, dat zich uitstrekt van Alicante in het Noorden tot Gibraltar in het Zuiden vind je fantastische stranden afgewisseld door rotspartijen en steile kusten. Er zijn vele jachthavens, dus je kunt dit traject in dagtochten zeilen. Het gebied kent praktisch geen winterseizoen, het lijkt meer op een langdurige lente en de gemiddelde jaarlijkse temperatuur schommelt rond de 20°C.
Regelmatig heeft NautiSail aanbiedingen van zeilvakantie en meezeilreizen in dit gebied.

Zeiljacht huren

Vanuit BARCELONA en MALLORCA kun je perfect onderhouden zeiljachten huren van 32 tot 55 voet. Met en zonder schipper. Enthousiaste medewerkers in het verhuurkantoor ter plaatse staan klaar om uw zeilvakantie optimaal te doen slagen.
Uw zeilvakantie aan de Costa Brava en rond Ibiza en Mallorca betekent iedere dag zon en helder blauw water om fantastisch te zeilen en heerlijk in te zwemmen.
Kortom beleef de COSTA BRAVA & de BALEAREN en boek hier je zeilvakantie.

Klik hier voor meer informatie of om te boeken!

NautiSail, specialist voor uw zeilvakantie in de Balearen en Spanje!

Nautisail

Simon Carmiggeltstraat 22
1321 GT Almere

Tel: +31 (0)36 7518696 /
+31 (0)651 054903

KvK: 32170520
BTW nr: NL 065222842B02

NautiSail is aangesloten bij het

Sitemap

Jachtverhuur

Nederland

Nederland

Spanje

Spanje-Mallorca

Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Caribbean

Caribbean