Algarve Sailing Experience

Meezeilen aan de Algarve in Portugal. De Algarve heeft een schitterende kustlijn. Een rotsige kust, baaien om te ankeren en uitgestrekte zandstranden.
Lagos is een prachtig stadje met een mooie jachthaven. Er is volop vertier in de haven en in de stad. Het strand van Lagos is schitterend en een bezoek aan de “Linda Bar” is een must.
Ook de Laguna van Alvor gaan we bezoeken en op de zandbanken kunt u schelpdieren verzamelen om op te peuzelen met een stokbroodje en een glaasje Viñho Verde.
Ook bezoeken we Portimao en Vilamoura.
Vanaf Portimao passeer je Albufeira, het hart van de Algarve en het centrum van het toerisme.

Onze vertrekhaven is Olhao, vlak naast Faro en de prachtige Ria Formosa.
Makkelijk bereikbaar met de trein vanuit Lissabon of naar Faro voor de terugvlucht.

Als we tijd hebben varen we de grensrivier van Portugal en Spanje op, de Rio Guadiana. Een schitterend stuk natuurgebied met Villa Real aan de Portugese kant en Ayamonte aan de Spaanse kant. Hier blijven we een nachtje voor anker liggen.
Wil je nog verder dan kom je in het Spaanse Huelva. Hier kun je de snelbus nemen voor een bezoek aan Sevilla, het centrum van de Spaanse Flamenco dans.
Je kunt ook met de boot naar Sevilla. Vanaf Chipiona kun je in 1 tij de rivier op en Sevilla bereiken.

Kortom een schitterende zeiltocht langs de Portugese kust.

De uitrusting van de jachthavens is prima en naast het zeilen zijn er vele mogelijkheden tot ontspanning

De streek is windzeker en biedt een aangenaam zomers klimaat zonder de hete nachten die voornamelijk voor de Middellandse Zee kenmerkend zijn.

Belangrijk om te weten

  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking)

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog