Azoren – Spanje Oceaanreis

Is het je droom de Atlantische Oceaan over te zeilen in een zeiljacht? Dat kan bij NautiSail op deze zeilreis van de Azoren naar Spanje!
De hele oceaan oversteken van Europa naar de Caribbean of terug. Of een gedeeltelijke oversteek naar de AZOREN, MADEIRA, CANARISCHE EILANDEN of de KAAPVERDISCHE EILANDEN?
10 Tot 24 dagen Oceaanzeilen met een professionele crew aan boord. Met Wachtlopen, navigeren, koken en actief zijn met de zeilvoering. Alle facetten van het zeezeilen komen aan de orde. Windstilte en een stevige bries wisselen elkaar af. De sterrenpracht is overweldigend, de golven indrukwekkend.
Daarom is onderstaande zeilreis voor jou wellicht dé uitdaging!

Azoren – Spanje

Een zeilreis van de Azoren naar Spanje is zeker een uitdaging! Ca. 800 zeemijlen op een zeiljacht met schipper op de Oceaan zeilen.
Een ideale mogelijkheid voor de wat ambitieuzere zeiler/ster. Daarom wordt voor deze reis een redelijke zeilervaring op zee verwacht.

Bij aankomst op de Azoren ontmoet je aan boord de ervaren schipper/instructeur en de andere bemanningsleden. Eerst gaan we kennismaken met het schip en met elkaar. Dat doen we tot in details, want je moet ’s nachts op zee ook alle lijnen kunnen vinden. We onderzoeken de meteorologische omstandigheden voor de reis, bekijken de gangbare stromingen, dan bepalen we onze koers en noteren we de eerste waypoints.
Een echte uitdaging in Oceaanzeilen dus. Of zoals wereldzeilers het noemen “Blue Water Sailing” .

De plaats van vertrek is Ponta Delgada op het eiland Sao Miguel, gemakkelijk te bereiken met TAP Air Portugal en we koersen af op Vigo in Spanje.

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog