Canarische eilanden – Madeira Vaar mee met de Bavaria 50

De eerste twee dagen zeilen we waarschijnlijk bij de kust, zodat iedereen kan wennen aan het schip en de oceaandeining. Via Las Nieves op Gran Canaria, een prachtige ankerplaats, naar Santa Cruz op Tenerife. Een grote haven waar we ons voor kunnen bereiden op de oversteek naar Madeira.

Met 270 mijl twee volle dagen op zee. Wachtlopen en zeilen op de azuurblauwe oceaandeining met onderweg prachtige zonsondergangen, sterrenhemels en dolfijnen met mooi weer als het goed is. Met een beetje geluk zien we ook walvissen.

Als het weer meewerkt hebben we nog een dag om op het eiland Madeira een extra haven aan te doen om een beetje bij te komen en van de lokale sfeer te genieten. We eindigen in de hoofdstad Funchal, waar we de reis afsluiten in een gezellig restaurant.

De dag-afstanden liggen deze zeilvakantie tussen de 18 en 270 mijl.

Bovengenoemd schema is afhankelijk van weer, wind en getij, indien nodig wijken we hiervan af.
Deze reis valt onder de Corona geld terug Garantie regeling!

Belangrijk om te weten

  • Als u als alleengaande de zekerheid van een privé hut (kamer) wilt, dan kunt u deze reserveren voor 1,5 keer de boordprijs.
  • De kosten voor de boordkas bedragen € 285,- De boordkas is het bedrag per persoon voor het eten en drinken aan boord (ook voor de bemanning), evenals brandstof, water, walstroom, havengeld en toeristenbelasting, maar exclusief excursies, eten en drinken aan wal. Dit bedrag moet bij inschepen contant aan de schipper worden betaald (in de juiste valuta). Wat na de zeilvakantie overblijft, krijgt u terug. Bij minder dan 3 deelnemers is de boordkas meestal niet toereikend. In dat geval komt er toeslag op de boordkas van maximaal € 50 per persoon.

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
W07 05-04-2022 tot 13-04-2022
9 € 979 Ja info

Zeilgebied

Bel Nautisail Scroll omhoog