Gran Canaria – Tenerife Vaar mee met de Ben. Océanis 473

Beleef de Canary Islands Experience vanuit Gran Canaria op een avontuurlijke zeilzwerftocht. Actief meezeilen vanaf Las Palmas op Gran Canaria via de oost- of westkust van het eiland naar Tenerife, waar je de oostkust van het eiland bezoekt en via de zuidkust zelfs naar La Gomera zeilt. Je zeilt op een modern zeiljacht met een ervaren schipper, die je de kneepjes van het zeilvak bijbrengt. Zowel tijdens de zomer als in de winter een ideaal gebied voor een fantastische zeilvakantie. Ontdek daarom de Canarische Eilanden op een zeilvakantie van NautiSail.

Belangrijk om te weten

  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking)
  • De routes bieden een grote verscheidenheid aan haventjes, baaitjes en prachtige uitzichten. De beschreven routes zijn onder voorbehoud en kunnen door weers- en andere omstandigheden worden aangepast, dit altijd ter beoordeling van de schipper.
  • De bootprijs is de huurprijs van het schip met bemanning.
  • De boordkas is het bedrag per persoon voor het eten en drinken aan boord (ook voor de bemanning), evenals brandstof, water, walstroom, havengeld en toeristenbelasting, maar exclusief excursies, eten en drinken aan wal.
  • Boordkas ca. € 35,- p.p.p.d.
Dag 1:
Aankomst op het vliegveld van Las Palmas de Gran Canaria. Op het vliegveld neemt u de taxi naar de jachthaven. Ontvangst aan boord met een hapje en een drankje. Deze dag wordt gebruikt om elkaar en het schip te leren kennen en te bevoorraden voor de week.
Dag 2 tot 4:
De trossen gaan los voor de Zeil-experience naar het eiland Tenerife. We bezoeken de hoofdstad Santa Cruz en zakken de kust af naar San Miguel, in het zuiden van Tenerife.
Dag 5 tot 7:
Vanaf San Miguel maken we een mooie zeiltocht naar La Gomera (ca. 25 NM). Het op één na kleinste, bewoonde eiland van de Canarische eilanden of wel Isla Redonda, het Ronde Eiland, La Gomera. Een voorname plek op La Gomera is het Nationaal Park Garajonay. Dit is één van de oudste natuurlijke bossen ter wereld en een uitdaging voor wandelaars. Een andere bezienswaardigheid zijn de "orgelpijpen" in het Noorden van het eiland. Een prachtig eiland dus om te verkennen.
Dag 8 t/m 10
Na ons bezoek aan La Gomera, zeilen we weer terug naar San Miguel, vlakbij het vliegveld Reina Sofia (TFS).

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
MAR06; Van Gran Canaria naar Tenerife 03-09-2023 tot 12-09-2023
10 € 1.085 Ja info

Wat klanten zeggen over de zeilvakanties met Beneteau Oceanis 473

Ik heb een heerlijk relaxte zeilvakantie gehad bij een zeer gastvrij koppel.

Ik heb een heerlijk relaxte zeilvakantie gehad bij een zeer gastvrij koppel.

Gert Jan
(18-02-2023 t/m 25-02-2023)

Zeilgebied

Bel Nautisail Scroll omhoog