Heineken Regatta

De St. Maarten Heineken Regatta, is de meest populaire zeilwedstrijd in de Caribbean. Het evenement vindt in de eerste week van maart plaats op het vakantie-eiland St. Maarten in de Caribbean.
Vanaf 1980 vindt deze regatta plaats. Sinds het biermerk Heineken haar naam aan dit evenement verbond en hoofdsponsor werd, is de belangstelling alleen maar groter geworden. Daardoor nemen inmiddels vele duizenden zeilers aan het evenement deel.
De St. Maarten Heineken Regatta is al jaren het grootste zeilspektakel in de Caribbean. Het staat bekend om de ideale zeilomstandigheden en de uitbundige feesten, die rondom de regatta worden georganiseerd.

Voor 2023 staat de Heineken Regatta gepland van 2 t/m 5 maart. Voorafgaand aan de uiteindelijke wedstrijd wordt met de crew getraind om elkaar en het zeiljacht te leren kennen, zodat optimale resultaten behaald kunnen worden.
St. Maarten is een fantastisch vakantie-eiland met prachtige stranden, zodat deelname aan de Heineken Regatta een ideale mix kan zijn om je Caribische vakantie te completeren.

Belangrijk om te weten

  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking)

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog