St. Lucia – Martinique Vaar mee met de Ocean Breeze

Kennismaken met de Caribbean?

Op deze 7-daagse zeilreis kun je rustig kennismaken met de Caribbean.
We vertrekken vanaf Rodney Bay op het mooie eiland St. Lucia. Rodney Bay is een bekende zeilers ontmoetingsplaats in de Caribbean. Het eindpunt van de Atlantic Rally for Cruisers. En het vertrekpunt van veel meerjaren reizen van zeilers.
We bezoeken het prachtige Marigot Bay en maken een wandeling door de stad Soufrière. Een nachtje voor anker bij de Pitons mag op deze reis niet ontbreken.
Vervolgens verleggen we de koers weer naar het Noorden en steken de zeestraat over naar Martinique, waar we het schitterende baai van Le Marin bezoeken.
Verder naar het Noorden komen we aan bij Fort de France, waar je kunt ontschepen en we de nieuwe gasten weer verwelkomen. Het vliegveld van Martinique Aimé Césaire is met de taxi een kwartiertje rijden vanaf de haven.

Je zeilt aan boord van een snel cruiser-zeiljacht en je hebt volop gelegenheid om te zwemmen, snorkelen en ontspannen op gouden stranden badend in kristalheldere Caribische wateren.

Belangrijk om te weten

  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking)

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
BR04, St. Lucia - Martinique 14-12-2022 tot 21-12-2022
8 € 895 Ja info
Bel Nautisail Scroll omhoog