St. Lucia – Martinique

Een weekje Caribbean?

Op deze 7-daagse zeilreis kun je rustig kennismaken met de Caribbean.
We vertrekken vanaf Rodney Bay op het mooie eiland St. Lucia. Rodney Bay is een bekende zeilers-ontmoetingsplaats in de Caribbean. Het eindpunt van de Atlantic Rally for Cruisers. En tevens het vertrekpunt van veel meerjaren reizen van wereld omzeilers.
We bezoeken de prachtige Marigot Bay en maken een wandeling door de stad Soufrière. Een nachtje voor anker bij de Pitons mag op deze reis niet ontbreken.
Vervolgens verleggen we de koers weer naar het Noorden en steken de zeestraat over naar Martinique, waar we het schitterende baai van Le Marin bezoeken.
Le Marin is een prachtige baai met een paar leuke dorpen, waar je uitgebreid kunt bevoorraden en gezellig kunt borrelen. Het is tevens de plaats waar de ontschepingen gaan plaatsvinden. Vanaf het vliegveld van Martinique Aimé Césaire is met de taxi een half uurtje rijden vanaf de haven.

Je zeilt aan boord van een comfortabel cruiser-zeiljacht en je hebt volop gelegenheid om te zwemmen, snorkelen en ontspannen op gouden stranden badend in kristalheldere Caribische wateren.

Belangrijk om te weten

  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking)

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Vol info
Bel Nautisail Scroll omhoog