Madeira – Canarische eilanden Vaar mee met de Ben. Océanis 473

De eerste dag zeilen we onder de kust van het eiland Madeira, zodat iedereen kan wennen aan het schip en de oceaandeining. Vervolgens steken we over naar de Canarische eilanden. In dit geval is Las Palmas op het eiland Gran Canaria de bestemming. Een afstand van ongeveer 265 mijl en de wind bepaald welk eiland we als eerste aandoen.

Wachtlopen en zeilen op de azuurblauwe oceaandeining met onderweg prachtige zonsondergangen, sterrenhemels en dolfijnen met mooi weer en ruime wind als het goed is. Met een beetje geluk zien we ook walvissen. Als het weer meewerkt hebben we een dag om ergens te blijven liggen om een beetje bij te komen en van de prachtige natuur te genieten. We eindigen op Tenerife, waar we de reis afsluiten in een gezellig restaurant.

De dag-afstanden liggen deze zeilvakantie tussen de 18 en 265 mijl. Bovengenoemd schema is afhankelijk van weer, wind en getij, indien nodig wijken we hiervan af.

Belangrijk om te weten

  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking)
  • Bedrag is exclusief de boordkas De boordkas is het bedrag per persoon voor het eten en drinken aan boord (ook voor de bemanning), evenals brandstof, water, walstroom, havengeld en toeristenbelasting, maar exclusief excursies, eten en drinken aan wal. Dit bedrag moet bij inschepen contant aan de schipper worden betaald (in de juiste valuta). Wat na de zeilvakantie overblijft, krijgt u terug.

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
MAR05; Van Madeira naar Canarische Eilanden 30-07-2023 tot 10-08-2023
12 € 1.185 Ja info

Wat klanten zeggen over de zeilvakanties met Beneteau Oceanis 473

Ik heb een heerlijk relaxte zeilvakantie gehad bij een zeer gastvrij koppel.

Ik heb een heerlijk relaxte zeilvakantie gehad bij een zeer gastvrij koppel.

Gert Jan
(18-02-2023 t/m 25-02-2023)

Zeilgebied

Bel Nautisail Scroll omhoog