Mallorca-8-daagse-zeilreis Vaar mee met de Beneteau Océanis 43

Een uitdagende zeilreis

Meezeilen rond het Spaanse eiland Mallorca voor de oostkust van Spanje begint in Palma. Deze zeilvakantie geef je helemaal zelf vorm. Met korte zeiltochten rond het eiland Mallorca of langere tochten naar de buureilanden Menorca en de archipel van Cabrera . Een stevige wind biedt ook ervaren zeilers voldoende uitdaging. Zeilen rond Mallorca met op de achtergrond de machtige bergketen Serra de Tramuntana. Op zoek naar een spetterend feest? Dan wijk je uit tijdens je zeilvakantie naar Ibiza.

Zeilen rond Mallorca is een zonovergoten vakantie omringd door ongelooflijk blauw water en het Carpe Diem van het Middellandse Zeegebied. Gooi je planning overboord en plot je eigen koers tijdens een zinnenprikkelende zeilvakantie in Spanje.
We liggen meestal voor anker of aan een meerboei, want de jachthavens zijn druk en duur in het hoogseizoen. Ankeren is ook veel leuker, want we liggen in mooie baaien met glashelder water. Met de bijboot kunnen we altijd naar de wal.

Onderstaande route is één van de mogelijke routes. De schipper kiest vertrek- en eindpunt, afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo kunnen we altijd de meest gunstige route zeilen en genieten van een fantastische meezeilvakantie.
Kijk ook op de beschrijving van de 15-daagse zeilreis Mallorca – Menorca of de 15-daagse zeilreis Mallorca – Ibiza!

Belangrijk om te weten

  • Prijzen zijn exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten/bijdrage Garantiefonds
  • De boordkas bestaat uit het eten en drinken aan boord, brandstof boot, haven- en liggeld, schoonmaakkosten en bijdrage waskosten.

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog