Mallorca – Ibiza sailing experience 15 daagse reis Vaar mee met de Beneteau Océanis 43

15-daagse zeilvakantie Mallorca – Ibiza. Meezeilen rond de Spaanse archipel de Balearen, met Mallorca en Ibiza, gelegen voor de oostkust van Spanje, begint in Palma de Mallorca.
Ibiza staat vooral bekend als feesteiland, als hippie-eiland, als eiland waar de jetset graag vertoeft en als eiland waar je helemaal tot jezelf komt.
Deze 15-daagse zeilvakantie Mallorca – Ibiza geef je helemaal zelf vorm. Met zeiltochten langs de kust van Mallorca en Ibiza en als hoogtepunt de twee oversteken naar en vanaf Ibiza.
Meezeilen rond de Balearen is een zonovergoten Sailing experience omringd door ongelooflijk blauw water en het Carpe Diem van het Middellandse Zeegebied.

Gooi je planning overboord en plot je eigen koers tijdens een zinnenprikkelende zeilvakantie in de Balearen.
We liggen meestal voor anker of aan een meerboei, want de jachthavens zijn druk en duur in het hoogseizoen. Ankeren is ook veel leuker, want we liggen in mooie baaien met glashelder water. Met de bijboot kunnen we altijd naar de wal.
De schipper kiest vertrek- en eindpunt, afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo kunnen we altijd de meest gunstige route zeilen en genieten van een fantastische meezeilvakantie.

Kijk ook op de beschrijving van de 8-daagse zeilreis Mallorca , op de 15-daagse zeilreis Mallorca – Menorca!

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog