Mallorca-Menorca-Mallorca Vaar mee met de Beneteau Océanis 43

Een uitdagende zeilreis

Meezeilen van Mallorca naar Menorca, betekent een ware ontdekkingsreis langs deze prachtige Spaanse eilanden. Deze zeilvakantie van Mallorca naar Menorca geef je helemaal zelf vorm. Met korte zeiltochten rond het eiland Mallorca en langere tochten naar de buureilanden Menorca en de archipel van Cabrera. Een stevige wind biedt ook ervaren zeilers voldoende uitdaging. Zeilen rond Mallorca met op de achtergrond de machtige bergketen Serra de Tramuntana. Een extra uitdaging is een bezoek aan het eiland Menorca, dat prachtige stranden heeft.

De eilanden Mallorca en Menorca zijn als pareltjes in de Middellandse Zee. De eilanden bieden talloze unieke plekjes en rustige baaitjes, Calas genoemd. Met zandstrandjes en kristalhelder water, die voor landtoeristen moeilijk bereikbaar zijn.
Elk eiland heeft haar eigen charme. Verken de ruige kust van Menorca, de hoge bergkust in het westen van Mallorca of de oostkust.

Zeilen van Mallorca naar Menorca is een zonovergoten vakantie omringd door ongelooflijk blauw water en het Carpe Diem van het Middellandse Zeegebied. Gooi je planning overboord en plot je eigen koers tijdens een zinnenprikkelende zeilvakantie in de Balearen.
We liggen meestal voor anker of aan een meerboei, want de jachthavens zijn druk en duur in het hoogseizoen. Ankeren is ook veel leuker, want we liggen in mooie baaien met glashelder water. Met de bijboot kunnen we altijd naar de wal.

Onderstaande route is één van de mogelijke routes. De schipper kiest vertrek- en eindpunt, afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo kunnen we altijd de meest gunstige route zeilen en genieten van een fantastische meezeilvakantie.

Belangrijk om te weten

  • Prijzen zijn exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten
  • De boordkas bestaat uit het eten en drinken aan boord, brandstof boot, haven- en liggeld, schoonmaakkosten en bijdrage waskosten.linnen/beddengoed.

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog