Portugal – Canarische Eilanden Vaar mee met de Dehler 42

Droom je al jarenlang van Oceaanzeilen of Blue Water Sailing? Dan heeft NautiSail de oplossing voor je.
Deze zeilvakantie van Portugal naar de Canarische Eilanden op een modern zeiljacht met schipper is een mooie kennismaking met Oceaanzeilen.

Op deze zeilreis van Portugal naar de Canarische Eilanden, een afstand van ca. 700 zeemijlen, ervaar je het Oceaanzeilen ten volle.
5 tot 6 dagen op open zee en dan ….. “Land in zicht”. Ervaar het “down-wind” zeilen en de schitterende sterrenpracht. De dolfijnen rond het schip en het wisselen van de wachten. Echt “Blue Water Sailing”.
Er zijn zeiljachten, die vanaf Lissabon rechtstreeks naar de Canarische Eilanden varen, maar ook die vanaf de Algarve naar de bestemming varen. Die bestemming kan zijn Lanzarote of Gran Canaria.
Nadat je deze “mini-oceaanoversteek” hebt gemaakt kun je aanmonsteren voor onze “Gran Canaria Sailing Experience” of nog enkele dagen genieten van het eiland in één van de vele hotels.
Vanaf Las Palmas op Gran Canaria vertrekken zeiljachten naar de Caribbean. Sommigen nemen deel aan de ARC.

NautiSail biedt nog meer mogelijkheden aan zeilreizen over (een deel van) de Oceaan. Zodat iedere ambitieuze zeezeiler/ster aan zijn of haar trekken kan komen.
Kijk daarvoor op onze pagina oceaanreizen .

Oceaanzeilen of Blue Water Sailing is 10 tot 24 dagen op de oceaan zeilen met een professionele crew aan boord. Je gaat wachtlopen, navigeren, koken en bepaalt de zeilvoering. Alle facetten van het Oceaanzeilen komen aan de orde. Windstilte en een stevige bries wisselen elkaar af. De sterrenpracht is overweldigend, de golven indrukwekkend. Dit is wat de wereldzeilers noemen Blue Water Sailing.

Deze reis valt onder de Corona geld terug Garantie regeling!

Belangrijk om te weten

  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking)
  • Ideale reis voor hen die oceaanzeil ervaring willen opdoen.
  • De boordkas is eten en drinken aan boord, brandstof en havengeld. Ca. € 200,- p.p.p.w.

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
DR03 (Portugal – Canarische Eilanden) 01-11-2021 tot 10-11-2021
10 Vol info

Zeilgebied

Bel Nautisail Scroll omhoog