Portugal – Lanzarote

Droom je al jarenlang van Oceaanzeilen of Blue Water Sailing? Dan heeft NautiSail de oplossing voor je.
Deze zeilvakantie van Portugal naar Lanzarote op een modern zeiljacht met schipper is een mooie kennismaking met Oceaanzeilen.

Op deze zeilreis van Portugal naar Lanzarote, een afstand van ca. 630 zeemijlen, ervaar je het Oceaanzeilen ten volle.
5 tot 6 dagen op open zee en dan ….. “Land in zicht”. Ervaar het “down-wind” zeilen en de schitterende sterrenpracht. De dolfijnen rond het schip en het wisselen van de wachten. Echt “Blue Water Sailing”.
We vertrekken vanaf Vilamoura in Zuid-Portugal en eindigen de zeilreis op Lanzarote.
Op deze reis tref je iets ten Noorden van Lanzarote het eiland Graciosa aan. Een interessant eiland, dat we bij voldoende tijd uiteraard een bezoek brengen.

Nadat je deze “mini-oceaanoversteek” hebt gemaakt kun je aanmonsteren voor onze “Lanzarote Sailing Experience” of nog enkele dagen genieten van het eiland in één van de vele hotels.

NautiSail biedt nog meer mogelijkheden aan zeilreizen over (een deel van) de Oceaan. Zodat iedere ambitieuze zeezeiler/ster aan zijn of haar trekken kan komen.
Kijk daarvoor op onze pagina oceaanreizen .

Oceaanzeilen of Blue Water Sailing is 10 tot 24 dagen op de oceaan zeilen met een professionele crew aan boord. Je gaat wachtlopen, navigeren, koken en bepaalt de zeilvoering. Alle facetten van het Oceaanzeilen komen aan de orde. Windstilte en een stevige bries wisselen elkaar af. De sterrenpracht is overweldigend, de golven indrukwekkend. Dit is wat de wereldzeilers noemen Blue Water Sailing.

Deze reis valt onder de Corona geld terug Garantie regeling!

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog