Tenerife – Gran Canaria Vaar mee met de Bavaria 50

Beleef de Canary Islands Experience vanuit Tenerife op een avontuurlijke zeilzwerftocht. Hier kun je actief meezeilen rond de Canarische Eilanden op moderne zeiljachten met schipper. Zowel tijdens de zomer als in de winter een ideaal gebied voor een fantastische zeilvakantie. Ontdek daarom de Canarische Eilanden op een zeilvakantie van NautiSail.

Dag 1:
Aankomst op het vliegveld Reina Sophia van Tenerife. Op het vliegveld neemt u de taxi naar de jachthaven. Ontvangst aan boord met een hapje en een drankje. Deze dag wordt gebruikt om elkaar en het schip te leren kennen en te bevoorraden voor de week.
Dag 2:
De trossen gaan los voor de Zeilcruise naar La Gomera (ca. 25 NM). Een bezoek aan het plaatsje is de moeite waard. Het is ook mogelijk om een auto te huren en een tocht over het eiland te maken.
Dag 3:
Het op één na kleinste, bewoonde eiland van de Canarische eilanden is Isla Redonda, het Ronde Eiland, La Gomera. Een voorname plek op La Gomera is het Nationaal Park Garajonay. Dit is één van de oudste natuurlijke bossen ter wereld en een uitdaging voor wandelaars. Een andere bezienswaardigheid zijn de "orgelpijpen" in het Noorden van het eiland. Een prachtig eiland dus om te verkennen.
Dag 4 t/m 8
Afhankelijk van de weersomstandigheden varen we van La Gomera via het Zuiden en om de Oost van Gran Canaria naar Las Palmas of langs de Oostkust van Tenerife naar Las Palmas

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
W06 27-03-2021 tot 04-04-2021
8 € 959 Ja info

Zeilgebied

Bel Nautisail Scroll omhoog