Beleef een zeilvakantie van NautiSail!
Wordt de email niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.
nieuwsbrief

Beste [VOORNAAM],

Op zeilvakanties van NautiSail kun je meezeilen op een zeiljacht met schipper in Europa en de Caribbean.
Aan boord kun je de zeilvakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker relaxen op het voordek of actief het roer overnemen van de schipper.
Een meezeilvakantie is geschikt voor gezinnen, groepen en alleengaanden.
Het is al jaren mijn missie om het zeilen voor een groot publiek toegankelijker te maken en mijn grootste beloning is als meezeilers zelf uitgroeien tot bootbezitters en toekomstige jachtschippers.
In deze nieuwsflits extra aandacht voor zeilen rond Sardinië.

Ik adviseer je graag bij je keuze.

Met vriendelijke zeilgroet,

Ben Roos,
Schipper van NautiSail


SARDINIË - CORSICA

Kom meezeilen en ontdek de Italiaanse charme van Sardinië. Parel in de Middellandse Zee, met fantastische zeilomstandigheden.
In het noorden vind je de beroemde Costa Smeralda en de Maddalena Eilanden. Een archipel bestaande uit zeven grotere en zo'n 55 kleine eilandjes, die tezamen behoren tot het Nationaal park Maddalena. Het wordt vaak het 'Caribbean van Europa' genoemd. En dat is niet zonder reden.
Je kunt je zeilvakantie boeken op, de Ovni 435, met de ervaren schipper Michel. Hij zeilt met je naar de meest adembenemende plekken.
Bij gunstige weersomstandigheden bezoeken we de zuidkust van Corsica.
Er zijn maximaal 6 gasten aan boord.
Rond Sardinië heerst een heerlijk mediterraan klimaat dat van voor- tot najaar zeer aangenaam is. Boek nu voor de laatste plaatsen. Klik op het vaarschema.

SARDINIË ZUIDKUST

In het zuiden van Sardinië vind je een paar prachtige eilanden: San Pietro, Sant ‘Antioco en Porto Corallo. We gaan Flamingo’s spotten bij Stagno Sale Porcus en Stagno di Mistras en bezoeken de stranden van Pula en Chia.
Je zeilvakantie begint in Cagliari, de hoofdstad van het eiland Sardinië.
Je zeilt op een Catamaran Lagoon 42. Een uiterst comfortabel zeiljacht met drie tweepersoons gastenhutten met ruime faciliteiten. Het schip biedt plaats aan maximaal 7 tot 8 gasten. Boek je als stel, dan is de prijs voor 2 personen zeer aantrekkelijk. Kijk op het vaarschema.

Ben je beniewd naar alle reizen van NautiSail? Kijk in ons vaarschema welke reizen beschikbaar zijn en klik op "contact" voor meer informatie.


Postbus 50325, 1305AH Almere (NL)
Telefoon: +31 (0)651 054903 of +31 (0)36 751 8696
KvK: 32170520 BTW idnr: NL 001215217B64