Ovni 435

Laagste prijs vanaf € 895,- p.p.

Het zeiljacht

Door de sterkte en het lage gewicht is aluminium het vrijwel ideale materiaal voor het bouwen van jachten, die zowel licht als veilig zijn. De Alubat werf in Les Sables d’Olonnes aan de Golf van Biskaje in Frankrijk heeft zich in dit soort jachten gespecialiseerd.
De kwaliteit van de rompconstructie, de duurzaamheid van het houtwerk en de zorg voor de elektrische installaties maken deze jachten uiterst zeewaardig en u treft deze jachten dan ook over de hele wereld aan. De Ovni is niet alleen veelzijdig en comfortabel, maar heeft bovendien als bijzondere eigenschap dat zij met haar hydraulisch ophaalbare zwaard en kiel zeer ondiepe wateren kan bevaren, waarbij zelfs droogvallen tot de mogelijkheden behoort.
De Ovni 435 is een bijzonder zeiljacht en het verheugt ons dit jacht voor een aantal mooie reizen aan te kunnen bieden. Klik hier voor een impressie.
Het schip beschikt over twee ruime tweepersoons hutten en een wat kleinere hut met 2 stapelbedden.

De schipper

Op de Westeinder plassen is het allemaal begonnen. Sindsdien is zeilen de rode draad in het leven van Michel, van West-Friese zeilpunter tot Tall ship.
De ontdekking dat je samen met gasten een zeilavontuur aan kon gaan als een ‘way of life’ heeft ertoe geleid dat hij dit inmiddels al vele jaren heeft mogen doen. Beginnend op het IJsselmeer en de Waddenzee met een Zuiderzee botter, gevolgd door vele klippers en tjalken.
Dit avontuur smaakte naar meer en na de Enkhuizerzeevaart school kwam ook de Oostzee in zicht, gevolgd door nog vele andere wateren verder van huis.

Inmiddels is Michel al een aantal jaren eigenaar van het prachtige zeiljacht, de Ovni 435. Een bijzonder veelzijdig en comfortabel aluminium zeiljacht waarmee je droog kunt vallen op een idyllisch riviertje, dat voor de meest jachten onbereikbaar blijft.
Hij nodigt je graag uit om deze ervaring mee te beleven in een vaargebied rond Sardinië. En later in 2024 van Sardinië naar Griekenland. Als je geïnteresseerd bent wil hij zijn nautische kennis en ervaring graag met je delen. Wie weet ga je zelf een keer op eigen kiel de wereld verkennen, maar ook als dat niet je ambitie is of als je al de nodige mijlen gemaakt hebt, ga je zeker genieten van een fantastisch avontuur aan boord van zijn Ovni 435.
Michel heeft de volgende kwalificaties: TKN, Marcom A, Deskundige passagiersvaart, Schipper alle binnenwateren, Stuurman kleine en grote zeilvaart met duizenden mijlen ervaring. Je bent op deze reizen dus in goede handen.

Indeling

1. = tweepersoons gastenhut
2. = schipperhut
3. = salon
4. = tweepersoons gastenhut
5. = gastenhut met stapelbed
6. = toilet/douche
7. = toilet
8. = kombuis
Omschrijving Vaargebied Reisdata Aantal dagen Prijs Beschikbaar
SAR01; Sardinië en de Maddalena Archipel Sardinië 05-06-2024 tot 12-06-2024
(8 dagen)
8 € 895
per persoon
Ja (2) contact
SAR02; Sardinië en de Maddalena Archipel Sardinië 14-06-2024 tot 21-06-2024
(8 dagen)
8 € 895
per persoon
Ja contact
SAR03; Sardinië en de Maddalena Archipel Sardinië 24-06-2024 tot 01-07-2024
(8 dagen)
8 € 895
per persoon
Ja (2) contact
SAR04; Sardinië en de Maddalena Archipel Sardinië 03-07-2024 tot 10-07-2024
(8 dagen)
8 € 895
per persoon
Ja contact
SAR05; Sardinië en de Maddalena Archipel Sardinië 12-07-2024 tot 19-07-2024
(8 dagen)
8 € 895
per persoon
Ja (2) contact
SAR06, Sardinië en de Maddalena Archipel Sardinië 21-07-2024 tot 28-07-2024
(8 dagen)
8 Vol contact

Wat klanten zeggen over de zeilvakanties met Ovni 435

Hi Ben, we hebben het enorm naar ons zin gehad. Eigenlijk was het precies zoals we onze reis hadden voorgesteld; de ontvangst in Vannes ging heel goed. Michel stond daar voor ons klaar en de zondag zijn we gelijk ingescheept en maandag vertrokken. Het programma afgewerkt zoals we gedacht hadden. Onderweg was het gezellig. Michel was een hele goeie gastheer. We konden veel zelf doen, gelukkig dat we slechts met drie personen waren, anders was het minder uitdagend geweest en nu hadden we binnen ook fijn de ruimte. Het zeilen was afwisselend en ook af en toe woei het lekker...

Hi Ben, we hebben het enorm naar ons zin gehad. Eigenlijk was het precies zoals we onze reis hadden voorgesteld; de ontvangst in Vannes ging heel goed. Michel stond daar voor ons klaar en de zondag zijn we gelijk ingescheept en maandag vertrokken. Het programma afgewerkt zoals we gedacht hadden. Onderweg was het gezellig. Michel was een hele goeie gastheer. We konden veel zelf doen, gelukkig dat we slechts met drie personen waren, anders was het minder uitdagend geweest en nu hadden we binnen ook fijn de ruimte. Het zeilen was afwisselend en ook af en toe woei het lekker door en dat was prettig zeilen. Kortom we zijn heel tevreden over de reis.
Hartelijke groet,
Ed

Ed en Stella
(16-07-2023 t/m 23-07-2023)

Onze andere boten

Bel Nautisail Scroll omhoog