Meezeilen, zeilen op een zeiljacht met schipper!

Meezeilen op zeiljacht met schipper is Zelf Zeilen Zonder Zorgen. Zeilen leren, zeilervaring opdoen, maar vooral genieten van een zeilvakantie. Op een modern, comfortabel zeiljacht, waar de ervaren schipper tevens je gastheer is. Voor meezeilen heb je geen zeilervaring voor nodig. Maak je zeilvakantie zo actief als je wilt. De schipper geeft graag het roer aan je over en houdt een oogje in het zeil. En als je gewoon op het dek wilt relaxen dan is dat ook prima. Je hebt immers een vakantie geboekt.

Samen bepaal je de route en zoek je de mooiste plekken op. Dat betekent fantastisch zeilen op azuurblauw water naar de mooiste eilanden in Europa en de Caribbean.
Daarom boek je een meezeilvakantie! Voor 1-week (of langer) zeilen zonder zorgen.

Tijdens je zeilvakantie wissel je mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Je kunt dan overdag lekker zeilen en onderweg maak je regelmatig tussenstops om lekker te zwemmen of te snorkelen.
‘s Avonds lig je aan een kade of voor anker in een baai. Je gaat op zoek naar de gezelligheid van de terrasjes of barbequen op het strand. Tijd voor goede gesprekken met nieuwe (zeil)vrienden.

Geen zorgen over borgsommen, verzekeringen en zeildiploma’s.

Daarom is NautiSail het juiste adres voor een heerlijke, onbezorgde zeilvakantie op een zeiljacht met schipper!

NautiSail is opgericht door Ben Roos , zelf een enthousiast zeiler. Het is zijn missie om jou, je vrienden en je gezin nog enthousiaster voor het zeilen te maken en optimaal te laten genieten van zeilen.
Voor hem is het belangrijk dat jullie samen een leuke tijd hebben en al het moois wat er onderweg te zien en te beleven valt met elkaar kunnen delen.
NautiSail is er voor singles, stellen, gezinnen en (vrienden)groepen, die tegen aantrekkelijke prijzen willen zeilen op moderne zeiljachten.
Op het vaarschema vindt je ons programma van zeilvakanties en meezeilen.

Buy & Charter

De vraag naar meezeilvakanties groeit. Overweegt u te investeren in een zeiljacht, dan bieden wij u een aantrekkelijke rendement. U kunt zelf gebruik maken van uw zeiljacht en als u niet vaart, dan verhuren wij uw jacht inclusief een ervaren NautiSail schipper.
Op uw spaargeld krijgt u nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is dus mogelijk de oplossing voor u!
NautiSail adviseert u in de keuze en in combinatie met een specialist eventueel in de aankoop van een zeiljacht. U kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op uw eigen zeiljacht met of zonder schipper en u krijgt bovendien een interessant rendement op uw investering.

Bel Nautisail Scroll omhoog