Over ons

Hallo, mijn naam is Ben Roos!

Het zeilen zat er al vroeg in bij Ben Roos. Als klein jochie van 11 jaar kreeg hij bij de Marine Jachtclub in Den Helder, waar zijn roots liggen, de eerste lessen in een 12 voets jol. Als ‘fokkemaatje’ op zeilboten deed hij veel ervaring op en op 23 jarige leeftijd kocht hij zijn eerste kajuitzeilboot.

Zijn maatschappelijke loopbaan begon met een carrière als luchtverkeersleider bij de Koninklijke Luchtmacht. Daarna heeft hij zijn sporen verdiend in de entertainmentindustrie. Dat begon destijds met een boekingskantoor voor entertainers en het bureau groeide uit tot een organisatiebureau van bedrijfsevenementen. Decennia lang heeft hij de meest uitdagende bijeenkomsten mogen organiseren en leiding gegeven aan een enthousiast team van medewerkers.
Naast zijn maatschappelijke loopbaan besteedde hij elk vrij uurtje aan zeilen op zee.

In de loop der jaren werden de boten groter en het zeilgebied ook. Hij heeft tochten naar Engeland, Kanaaleilanden, Spanje en Portugal gemaakt en deelgenomen aan diverse wedstrijden en grote prestatietochten.
Vanaf 2003 is hij alleen maar met zeilen bezig en zeilde van Nederland naar Brazilië en in 2007/2008 heeft hij een “RONDJE ATLANTIC” gedaan. In die tijd heeft hij als jachtschipper verschillende ‘YACHT-DELIVERIES’ gedaan.

Zijn prachtige zeilervaringen wil hij graag met anderen delen. Door het aanbieden van interessante zeilvakanties (NautiSail) het hele jaar door en het overvaren van jachten tegen redelijke tarieven. Ook begeleidt hij (aspirant) eigenaren op hun nieuwe jacht en geeft aankoopadviezen.

Het is zijn uitdaging om:

  1. Voor jullie zeilers de beste zeilvakanties in Europa en in de Caribbean aan te bieden en
  2. Om, samen met een team van enthousiaste schippers en bemanningen, vorm te geven aan PROFESSIONELE JACHT DELIVERY.

Hij wil je graag helpen je zeildromen te realiseren! Je kunt hem altijd bellen voor advies.

Bel Nautisail Scroll omhoog