Over ons

Hallo, mijn naam is Ben Roos!

Het zeilen zat er al vroeg in. Als klein jochie van 11 jaar kreeg ik bij de Marine Jachtclub in Den Helder, waar mijn roots liggen, mijn eerste lessen in een 12 voets jol. Als ‘fokkemaatje’ op zeilboten deed ik veel ervaring op en op 23 jarige leeftijd kocht ik mijn eerste kajuitzeilboot.

Mijn maatschappelijke loopbaan begon met een carrière als luchtverkeersleider bij de Koninklijke Luchtmacht. Daarna heb ik mijn sporen verdiend in de entertainmentindustrie. Ik begon destijds met een boekingskantoor voor entertainers en kon mijn bureau laten uitgroeien tot een organisatiebureau van bedrijfsevenementen. Decennia lang heb ik de meest uitdagende bijeenkomsten mogen organiseren en leiding gegeven aan een enthousiast team van medewerkers.
Naast mijn maatschappelijke loopbaan besteedde ik elk vrij uurtje aan zeilen op zee.

In de loop der jaren werden de boten groter en het zeilgebied ook. Ik heb tochten naar Engeland, Kanaaleilanden, Spanje en Portugal gemaakt en deelgenomen aan diverse wedstrijden en grote prestatietochten.
Vanaf 2003 ben ik alleen maar met zeilen bezig en zeilde ik van Nederland naar Brazilië en in 2007/2008 heb ik een “RONDJE ATLANTIC” gedaan. In die tijd heb ik als schipper verschillende ‘YACHT-DELIVERIES’ gedaan.

Mijn prachtige zeilervaringen wil ik graag met anderen delen. Door het aanbieden van interessante zeilvakanties het hele jaar door en het overvaren van jachten tegen redelijke tarieven. Ook begeleid ik (aspirant) eigenaren op hun nieuwe jacht en geef aankoopadviezen.

Het is mijn uitdaging om:

  1. Voor jullie zeilers de beste zeilvakanties in zonovergoten of avontuurlijke gebieden aan te bieden en
  2. Om, samen met een team van enthousiaste schippers en bemanningen, vorm te geven aan PROFESSIONELE JACHT DELIVERY.

Ik wil je graag helpen je zeildromen te realiseren! Je kunt mij altijd bellen voor advies.

Bel Nautisail Scroll omhoog