Over ons

Schipper van NautiSail: Ben Roos

In 2010 werden de zeilen van NautiSail gehesen door Ben Roos, enthousiast zeezeiler en ondernemer met zeewater in zijn aderen. Zijn affiniteit met het zeilen begon al vroeg. Als klein jochie van 11 jaar kreeg hij bij de Marine Jachtclub in Den Helder zijn eerste lessen in een 12 voets jol. Als fokkemaatje op zeilboten kreeg hij veel ervaring en op 23-jarige leeftijd kocht hij zijn eerste kajuitzeilboot.
In de loop der jaren werden de boten groter en het zeilgebied ook.
Er volgden zeilreizen naar Engeland, Kanaaleilanden, Spanje en Portugal en er werd deelgenomen aan diverse wedstrijden en grote prestatietochten, zoals de Driehoek Noordzee en de Zeilrally IJmuiden – Lagos.

Na een carrière als luchtverkeersleider bij de Koninklijke Luchtmacht en eigenaar van een organisatiebureau voor bedrijfsevenementen, koos Ben het ruime sop.

Vanaf 2003 is hij alleen met zeilen bezig en zeilde hij ondermeer van NEDERLAND NAAR BRAZILIË en vervulde hij zijn jongensdroom door een “RONDJE ATLANTIC” te zeilen. Daarnaast verhuurde hij zich als schipper voor YACHT-DELIVERIES.

Bens missie is om zijn passie met andere zeilers te delen. Na zijn “Rondje Atlantic” in 2007-2008 ontstond het idee voor NautiSail. Het ideale platform om het zeilen op kajuitzeiljachten op idyllische bestemmingen bij een groter publiek en binnen bereik van ieders budget te brengen .
(Aspirant) Zeezeilers biedt hij de mogelijkheid als meevarende gast deel te nemen aan korte en langere MEEZEILREIZEN.
Dat doet hij door te bemiddelen met een persoonlijke ’touch’ in zeilvakanties op zeiljachten van derden in Europa en de Caribbean .

Samen met een zorgvuldig geselecteerd team van ervaren schippers en bemanningen, die net als hij hun liefde voor zeilen willen delen, geven we vorm aan PROFESSIONELE JACHT DELIVERY.

Contact

Wilt u uw zeildromen waarmaken? Neem dan contact met ons op. We zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van uw perfecte zeilavontuur. U kunt ons altijd bellen voor persoonlijk advies. We hopen u snel aan boord te verwelkomen!

“Zeilen is onze passie, laat het ook die van jou worden met NautiSail.”

Bel Nautisail Scroll omhoog