Zeilvakantie in de Caribbean!

Meezeilen vanaf € 1.300 p.p.
Ja, ik wil informatie

Ooit gedroomd van een zeilen in de Caribbean? Boek dan nu je droom-zeilvakantie op een zeiljacht met schipper van NautiSail. Want van december tot mei kun je zeilen in de Caribbean in ideale omstandigheden. In een gemiddelde temperatuur van rond de 30° en een noordoostelijke passaatwind van 15 tot 20 knopen. Dat is toch wat je wilt?

Wij zeilen met onze zeiljachten in de Bovenwindse Eilanden van de Caribbean. Die strekken zich uit van Grenada in het zuiden tot Sint Maarten en de Maagden Eilanden in het noorden.

Hier kun je meezeilen in de Caribbean rond de mooiste eilanden naar de mooiste baaien met prachtige stranden, die vaak alleen met zeiljachten zijn te bereiken.
Bovendien bezoek je kleine pittoreske West-Indische dorpjes met levendige straatmarkten. Uiteraard kun je snorkelen bij magnifieke riffen tussen exotische vissen en kleurig koraal. Om ´s avonds te genieten van een swingend Caribisch feest op het strand, compleet met steelband en rumpunch.

Boek nu de zeilvakantie van je dromen in de Caribbean bij NautiSail!

Onze zeiljachten

Onze zeiljachten zijn “eigenaarsjachten”. De enthousiaste schipper/eigenaar is je gastheer en hij zal er alles aan doen om je een fantastische zeilvakantie te bezorgen. Je kunt dit seizoen kiezen uit zeewaardige zeiljachten van ca. 15 meter, in verschillende zeilgebieden, elk met hun eigen karakter.

Buy & Charter

De vraag naar meezeilvakanties groeit. Overweegt u te investeren in een zeiljacht, dan bieden wij u een aantrekkelijke rendement. U kunt zelf gebruik maken van uw zeiljacht en als u niet vaart, dan verhuren wij uw jacht inclusief een ervaren NautiSail schipper.
Op uw spaargeld krijgt u nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is dus mogelijk de oplossing voor u!
NautiSail adviseert u in de keuze en in combinatie met een specialist eventueel in de aankoop van een zeiljacht. U kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op uw eigen zeiljacht met of zonder schipper en u krijgt bovendien een interessant rendement op uw investering.

Bel Nautisail Scroll omhoog