Caribbean

Meezeilen vanaf € 1.495 p.p.
Ja, ik wil informatie

Ooit gedroomd van een zeilvakantie in de Caribbean? Boek dan nu je droom-zeilvakantie op een zeiljacht met schipper van NautiSail. Van november tot mei kun je meezeilen in de Caribbean in ideale omstandigheden. In een gemiddelde temperatuur van rond de 30° en een noordoostelijke passaatwind van 15 tot 20 knopen. Want dat is toch wat je wilt?

Wij zeilen met moderne zeiljachten in de Bovenwindse Eilanden van de Caribbean. De Bovenwindse Eilanden of eilanden boven de wind zijn een groep eilanden in de Caribische Zee, die behoren tot de Kleine Antillen. De naam verwijst naar de ligging ten opzichte van de heersende noordoostelijke passaatwinden. De eilanden strekken zich uit van Grenada in het zuiden tot Sint Maarten en de Maagden Eilanden in het noorden. Een lang gerekt lint van prachtige eilanden dus.

Hier kun je meezeilen in de Caribbean rond de mooiste eilanden naar baaien met prachtige stranden, waar je vaak alleen met een zeiljacht kan komen.
Bovendien bezoek je kleine pittoreske, West-Indische dorpjes met levendige straatmarkten. Uiteraard kun je snorkelen bij magnifieke riffen tussen exotische vissen en kleurig koraal. Om daarna ´s avonds te genieten van een swingend Caribisch feest op het strand, compleet met steelband en rumpunch.

Boek nu de zeilvakantie van je dromen in de Caribbean bij NautiSail!

De zeiljachten

Je boekt op moderne, zeewaardige zeiljachten met schipper. De enthousiaste schipper, soms ook de eigenaar, is je gastheer en hij zal er alles aan doen om je een fantastische zeilvakantie te bezorgen. Je kunt dit seizoen kiezen uit zorgvuldig geselecteerde zeiljachten van ca. 15 meter. Kijk snel op het vaarschema.

Wetenswaardigheden

Kijk op het vaarschema en zoek de reis van je voorkeur. Vul het contactformulier in en stuur dat naar NautiSail. Je kunt ook een email sturen of bellen. Je krijgt dan alle gewenste informatie.
Je kunt dan boeken en je zeilvakantie is geregeld. De reis naar en van het schip regel je zelf. Uiteraard geven wij alle gewenste ondersteuning. Bij aankomst op het zeiljacht wordt je ontvangen door de schipper en worden de hutten ingedeeld. Elke dag ontbijt en lunch je op de boot. Samen beslis je of je ’s avonds aan boord eet of aan land.
Naast de bootprijs betaal je mee aan de boordkas. Van de boordkas wordt het eten aanboord betaald en ook de brandstof, havengelden, inklaringskosten en schoonmaak. Reken daar een bedrag van ca. € 25,- p.p. per dag voor (€ 200,- per week). Dat kan echter per bestemming variëren. Eten en excursies aan land is voor iedereen individueel en gaat niet uit de boordkas. De schipper eet mee aan boord vanuit de boordkas. Aan land hoef je de schipper niet vrij te houden.
Elke dag bepaal je met elkaar de bestemming voor die dag. Weliswaar is er een vaarprogramma, maar daarvan kan worden afgeweken. Na het ontbijt ga je zeilen. Zelf zeilen onder het toeziend oog van de schipper. Je mag net zoveel doen als je zelf wilt. Echte zeilervaring is niet nodig, als je maar geniet. ’s Middags zoeken we een mooie plek op voor de lunch of je maakt een broodje tijdens de vaart. ’s Avonds anker je in een baai en ga je met de bijboot naar de wal. ’s Nachts is iedereen aan boord.
Beddengoed en linnengoed is op de boot aanwezig en hoef je dus niet mee te nemen. Alleen je persoonlijke spullen. In de Caribbean is dat weinig, want het is er warm. Soms is het heerlijk om ’s nachts buiten in de kuip te slapen. Dan kun je ook genieten van de imposante sterrenhemel.

De reis naar en van de boot

Via de website Rome2rio.com vind je de mogelijke reisverbindingen vanaf je vertrekplaats naar en van de boot.
Op de website van Skyscanner kun je de goedkoopste vliegverbindingen vinden.

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog