Zeilvakantie Guadeloupe – St. Maarten Vaar mee met de Jeanneau Sun Odyssey 54 DS

Laagste prijs vanaf € 1.795,- p.p.

Legendarische Zeilbestemmingen: Antigua, St. Barts en Sint Maarten

Verken het betoverende Caribisch gebied tijdens onze onvergetelijke zeilreis van Guadeloupe naar Sint Maarten. Vanuit Guadeloupe gaan we meezeilen naar het legendarische eiland Antigua, bekend om zijn zeilgeschiedenis en iconische plekken zoals English Harbour en Nelson’s Dockyard. Hier bewonderen we de prachtige zeil- en motorjachten van over de hele wereld en beleven we een avond vol Caribische sfeer op de berg Shirley’s Heights, luisterend naar muziek van een steelband met uitzicht op Montserrat.

Vanaf Antigua zetten we koers naar het westen en ontdekken we de schitterende eilanden Nevis en St. Kitts, waar we genieten van hun ongerepte natuur, historische bezienswaardigheden en gastvrije lokale cultuur. Na een enerverende tijd op deze eilanden varen we verder naar het mondaine eiland Saint-Barthélemy, ook wel St. Barts genoemd, waar we ankeren bij het pittoreske Gustavia Harbor en ons onderdompelen in de exclusieve boetieks en huizen uitgehouwen in de heuvels. ’s Avonds genieten we van het bruisende nachtleven met jazz, cognac, wijn, gelach en levendige Caribische dansen.

In Sint Maarten ankeren we in de Great Bay of leggen we aan bij Bobby’s Marina, waar we de hoofdstad Philipsburg kunnen verkennen met zijn vele souvenirwinkels en levendige sfeer. Daarnaast verkennen we de prachtige Simpson Bay, bekend om zijn pittoreske omgeving en gezellige restaurants. We bezoeken ook het schilderachtige Marigot Bay met zijn charmante straatjes en lokale markten, en het historische Franse dorpje Grand Case, waar we op dinsdagavond genieten van een bruisende en kleurrijke artistieke markt met lokale ambachten, muziek en culinaire lekkernijen.

Onze reis eindigt in Simpson Bay, waar we terugkijken op een fantastisch avontuur in het Caribisch gebied. Tijdens de reis bepaalt de groep samen de activiteiten en iedereen is welkom om mee te zeilen of te sturen. Onze ervaren bemanning staat altijd paraat voor begeleiding. Een avontuurlijke, gezellige en onvergetelijke zeilervaring wacht op ons in dit paradijselijke deel van de wereld. Boek vandaag nog je zeilvakantie, kijk op het vaarschema voor beschikbare data!

De reis naar en van de boot

Onze schepen liggen op goed bereikbare locaties in de buurt van een luchthaven. De vliegtickets kun je zelf boeken. Deze reis start op Guadeloupe en eindigt op Sint Maarten. Op de website van Skyscanner kun je de beste vliegverbindingen vinden.

Belangrijk om te weten

  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking)
  • Aan boord leg je een bedrag in voor de boordkas. Hier worden de kosten van het ontbijt, de lunch, het drinken aan boord en de voorzieningen zoals havengeld, diesel, water en eindschoonmaak uit betaald. Volgens een aloude traditie wordt de schipper (en eventuele co-schipper) vrijgesteld van de inleg hierin. Gemiddeld zal dat ongeveer € 40,- p.p.p.n. zijn.
  • Het eten en drinken aan de wal valt buiten de boordkas en is voor een ieder persoonlijk (ook voor schipper en evt. co-schipper).
  • De hieronder beschreven route is een voorbeeld en wordt afhankelijk van het weer en in overleg met de gasten samengesteld.
  • Als u als alleengaande de zekerheid van een privé hut (kamer) wilt, dan geldt een toeslag van 50%.
  • De reis gaat door als minimaal twee deelnemers hebben geboekt.
Waar wil je meezeilen?
Wanneer?
Omschrijving Reisdata Aantal dagen Prijs Beschikbaar
SC05; Guadeloupe - St Maarten 17-01-2024 tot 28-01-2024
(12 dagen)
12 € 1.795 Ja Contact Boek nu

Zeilgebied

Bel Nautisail Scroll omhoog