Zeilvakantie Guadeloupe – St. Maarten Vaar mee met de Jeanneau Sun Odyssey 54 DS

Unieke zeilvakantie van Guadeloupe naar Antigua, St. Barths en Sint Maarten

Op deze droomreis door de Carieb ga je meezeilen op een zeiljacht met schipper naar bekende zeilmekka’s en toeristische trekpleisters in de Caribbean. De zeilreis voert je naar eilanden als Antigua, Barbuda, Nevis/St.Kitts, St. Barths en heeft als eindpunt St. Maarten.

Guadeloupe

De Guadeloupe archipel heeft alles wat je zoekt in een Caribisch paradijs. Elk eiland biedt prachtige witte zandstranden, kristalhelder zeewater en adembenemende natuur. Het binnenland is overwegend heuvelachtig met verschillende vulkanen, waarvan de hoogste de imposante La Soufrière is met een hoogte van 1.467 meter. Daarnaast zijn er ontelbare watervallen en weelderige tropische regenwouden te ontdekken.

Antigua/Barbuda

Vanuit Guadeloupe gaan we meezeilen naar het legendarische eiland Antigua, bekend om zijn zeilgeschiedenis en iconische plekken zoals English Harbour en Nelson’s Dockyard. Hier bewonderen we de prachtige zeil- en motorjachten van over de hele wereld en beleven we een avond vol Caribische sfeer op de berg Shirley’s Heights, luisterend naar muziek van een steelband met uitzicht op Montserrat.

Nevis en St. Kitts

Vanaf Antigua zetten we koers naar het westen en ontdekken we de schitterende eilanden Nevis en St. Kitts, waar we genieten van hun ongerepte natuur, historische bezienswaardigheden en gastvrije lokale cultuur.

St. Barths

Na een enerverende tijd op deze eilanden varen we verder naar het mondaine eiland Saint-Barthélemy, ook wel St. Barths genoemd, waar we ankeren bij het pittoreske Gustavia Harbor en ons onderdompelen in de exclusieve boutieks en huizen uitgehouwen in de heuvels. ’s Avonds genieten we van het bruisende nachtleven met jazz, cognac, wijn, gelach en levendige Caribische dansen.

St. Maarten

In Sint Maarten ankeren we in de Great Bay of leggen we aan bij Bobby’s Marina, waar we de hoofdstad Philipsburg kunnen verkennen met zijn vele souvenirwinkels en levendige sfeer. Daarnaast verkennen we de prachtige Simpson Bay, bekend om zijn pittoreske omgeving en gezellige restaurants. We bezoeken ook het schilderachtige Marigot Bay met zijn charmante straatjes en lokale markten, en het historische Franse dorpje Grand Case, waar we op dinsdagavond genieten van een bruisende en kleurrijke artistieke markt met lokale ambachten, muziek en culinaire lekkernijen.

Onze reis eindigt in Simpson Bay, waar we terugkijken op een fantastisch avontuur in het Caribisch gebied. Tijdens de reis bepaalt de groep samen de activiteiten en iedereen is welkom om mee te zeilen of te sturen. Onze ervaren bemanning staat altijd paraat voor begeleiding. Een avontuurlijke, gezellige en onvergetelijke zeilervaring wacht op ons in dit paradijselijke deel van de wereld. Boek vandaag nog je zeilvakantie, kijk op het vaarschema voor beschikbare data!

De reis naar en van de boot

Onze schepen liggen op goed bereikbare locaties in de buurt van een luchthaven. De vliegtickets kun je zelf boeken. Deze reis start op Guadeloupe en eindigt op Sint Maarten. Op de website van Skyscanner kun je de beste vliegverbindingen vinden.

Belangrijk om te weten

  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking)
  • Aan boord leg je een bedrag in voor de boordkas. Hier worden de kosten van het ontbijt, de lunch, het drinken aan boord en de voorzieningen zoals havengeld, diesel, water en eindschoonmaak uit betaald. Volgens een aloude traditie wordt de schipper (en eventuele co-schipper) vrijgesteld van de inleg hierin. Gemiddeld zal dat ongeveer € 40,- p.p.p.n. zijn.
  • Het eten en drinken aan de wal valt buiten de boordkas en is voor een ieder persoonlijk (ook voor schipper en evt. co-schipper).
  • De hieronder beschreven route is een voorbeeld en wordt afhankelijk van het weer en in overleg met de gasten samengesteld.
  • Als u als alleengaande de zekerheid van een privé hut (kamer) wilt, dan geldt een toeslag van 50%.
  • De reis gaat door als minimaal twee deelnemers hebben geboekt.
Omschrijving Reisdata Aantal dagen Prijs        Boot Beschikbaar
Let op, onderstaande reizen zijn voor 2025
SC25; Guadeloupe - Sint Maarten 24-01-2025 tot 04-02-2025
(12 dagen)
12 € 1.795
per persoon
Jeanneau Sun Odyssey 54 DS Ja Contact Boek nu

Wat klanten zeggen over de zeilvakanties met Jeanneau Sun Odyssey 54 DS

Rob en Jacqueline zijn een fantastisch en professioneel koppel. We hebben genoten van de reis en ook veel geleerd.

Rob en Jacqueline zijn een fantastisch en professioneel koppel. We hebben genoten van de reis en ook veel geleerd.

Gezin 4 pax
(17-12-2023 t/m 28-12-2023)
Ik heb een ontzettende leuke 12 dagen gehad. Jacqueline en Rob zijn twee fantastische en gastvrije mensen. Ze doen het heel leuk met z'n tweeën en doen zeker hun best om de vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen. Ondanks dat er een leeftijd verschil aan boord kan zijn, daar merk je niks van. Zelf ben ik 22 en ze namen me als "dochter" aan boord. Zelf bleef ik nog 2 nachten langer op Guadeloupe en ze boden aan dat ik aan boord kon blijven. Wel tegen een vergoeding natuurlijk. Het was samengevat een fantastische 2 weken

Ik heb een ontzettende leuke 12 dagen gehad. Jacqueline en Rob zijn twee fantastische en gastvrije mensen. Ze doen het heel leuk met z’n tweeën en doen zeker hun best om de vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen. Ondanks dat er een leeftijd verschil aan boord kan zijn, daar merk je niks van. Zelf ben ik 22 en ze namen me als “dochter” aan boord. Zelf bleef ik nog 2 nachten langer op Guadeloupe en ze boden aan dat ik aan boord kon blijven. Wel tegen een vergoeding natuurlijk. Het was samengevat een fantastische 2 weken

Amber
(02-01-2024 t/m 15-01-2024)
Wij hebben het enorm naar ons zin gehad op de Scilla met Rob en Jacqueline. Ook met de andere twee gasten. Wat een prachtig avontuur, mooie zeilreis. Veel gezien, elke dag gezwommen en nog gezwommen met zeeschildpadden ☺️. Zo mooi helder water. Lieve mensen, Rob en Jacqueline, erg zorgzaam en geduldig. Veel gelachen en plezier beleefd met hen. Afscheid nemen was minder leuk, het was of we elkaar al jaren kende! Bedankt voor de fantastische organisatie!

Wij hebben het enorm naar ons zin gehad op de Scilla met Rob en Jacqueline. Ook met de andere twee gasten.
Wat een prachtig avontuur, mooie zeilreis. Veel gezien, elke dag gezwommen en nog gezwommen met zeeschildpadden ☺️. Zo mooi helder water.
Lieve mensen, Rob en Jacqueline, erg zorgzaam en geduldig. Veel gelachen en plezier beleefd met hen. Afscheid nemen was minder leuk, het was of we elkaar al jaren kende!
Bedankt voor de fantastische organisatie!

Caro en Jac
(17-01-2024 t/m 28-01-2024)

Zeilgebied

bekijk de vertrekdata & prijzen van deze zeilvakantie
Bel Nautisail Scroll omhoog