Investeren in een zeiljacht!

Investeren in een zeiljacht?

Sinds onze start in 2010 heeft NautiSail een solide reputatie opgebouwd in het aanbieden van zeilvakanties in Europa en de Caribbean. De groeiende interesse in onze unieke vakantiebeleving maakt dat we onze vloot willen uitbreiden. Dat biedt kansen voor u als investeerder.

Samenwerking

Als u besluit te investeren in een zeiljacht, blijft het jacht uw eigendom. Om extra zekerheid te bieden, vestigen we een pandrecht op het schip ter waarde van uw investering. NautiSail neemt vervolgens het totale beheer op zich. Dat betekent dat we niet alleen voor de promotie en boekingen zorgen, maar ook voor het onderhoud, de verzekering en het bemannen van het schip. Dit complete pakket zorgt voor een aantrekkelijk rendement.
In onze vloot ligt de focus op jong gebruikte zeiljachten en catamarans, die goed passen bij de reizen die we aanbieden. Om alles goed te regelen, sluiten we een exploitatieovereenkomst met u af. Daarin leggen we alles vast: van de verplichtingen rond bemanning en onderhoud tot de afhandeling van verzekeringen.

Financiële Prognose

Wat betreft de financiële aspecten bieden we een gedetailleerde prognose. Hierin maken we alle verwachte kosten en opbrengsten transparant, zodat u een weloverwogen investeringsbeslissing kunt maken.

Zelf gebruikmaken van uw zeiljacht

Mocht u zelf willen genieten van uw investering door het jacht te gebruiken, dan is dat natuurlijk mogelijk. Houd er wel rekening mee dat eigen gebruik, vooral in het hoogseizoen, het rendement kan beïnvloeden.

Schippers

Onze schippers zijn zonder uitzondering ervaren, gecertificeerd en verzekerd, en treden op als gastheer of gastvrouw tijdens de reizen.

Interesse?

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u meer weten over investeren in een zeiljacht via NautiSail? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we alle details en mogelijkheden uitgebreid kunnen bespreken.

NautiSail heeft een uitgebreide klantenkring. Persoonlijke benadering en klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel.

Stap ook aan boord bij NautiSail! Voor een interessant rendement!

Bel Nautisail Scroll omhoog