Investeren, verdien geld met een zeiljacht!

Investeren in een zeiljacht?

Voor een interessant rendement of om zelf één of meerdere weken te gebruiken!

NautiSail biedt meezeilreizen aan zeilers, zeilsters en gezinnen, die een mooie zeilreis op een zeiljacht met schipper willen maken.
Door de toenemende vraag naar meezeilvakanties in Europa en de Caribbean heeft NautiSail plaats voor meer zeiljachten.

Voor het geld dat u investeert koopt NautiSail een voor dit doel geschikt zeiljacht. U bent eigenaar van het zeiljacht en sluit met NautiSail een overeenkomst af voor de exploitatie van het jacht.

NautiSail biedt het zeiljacht aan op haar veel bezochte website en verzorgt de boekingen. De zeilvakanties zijn voor singles, stellen en gezinnen.

Wat betekent dat voor u?

U ontvangt rendement op uw investering. Afhankelijk van de gekozen overeenkomst kan dat wel oplopen tot 12% van uw investering.

De overeenkomst:

Er zijn meerdere overeenkomsten mogelijk.

 • Boekingsovereenkomst

  Beschikt u reeds over een zeiljacht of bent u van plan er zelf één aan te schaffen, waarop u zelf als schipper/gastheer gaat varen en waarvan u zelf het onderhoud verzorgt of wenst u een NautiSail schipper in te huren voor de verhuur in de periode dat u zelf niet vaart.
  Dan verzorgt NautiSail de boekingen op commissiebasis en is ‘back office’ voor allerhande zaken.

 • Volledig beheer

  U investeert in een zeiljacht, wat door NautiSail volledig wordt beheerd. Dus inclusief onderhoud, ligplaats, schipper, etc.
  NautiSail verzorgt de gehele exploitatie van het zeiljacht en betaalt u periodiek een vast rendement.

 • Deel-investering

  Indien u niet over voldoende middelen beschikt om in een geschikt zeiljacht te investeren, dan is het ook mogelijk een deel-investering te doen. Meerdere eigenaren beschikken dan over een zeiljacht dat door NautiSail in beheer wordt genomen en wordt geëxploiteerd.

Vakantie op uw eigen boot?

Uiteraard kunt u zelf met uw eigen boot op vakantie. Gewoon vooraf de data plannen en het jacht ligt voor u klaar, met of zonder schipper.

Schippers

De NautiSail schippers, die op uw schip gaan varen, zijn ervaren en gecertificeerd. Zij zullen het zeiljacht schipperen op de zeilvakanties. Wilt u zelf gastheer zijn van de meezeilers? Dat kan uiteraard ook. In het adviesgesprek gaan we hier nader op in.

Aankoopbegeleiding

De aankoop van een (ingevaren) zeiljacht is een serieuze zaak. Daarom werkt NautiSail nauw samen met Michiel Mol van Boatwish.

NautiSail heeft een uitgebreide klantenkring. Persoonlijke benadering en klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel.

Stap ook in de boot bij NautiSail! Voor een interessant rendement op je investering!

Bel Nautisail Scroll omhoog