Meezeilen Spanje

Prijs vanaf € ,- p.p.

In Spanje kun je in verschillende regio’s van een zeilvakantie genieten op een zeiljacht met schipper. Je kunt meezeilen in de Balearen (Mallorca, Ibiza, Formentera en Menorca), maar ook vanuit Barcelona, langs de oostkust. En aan de noordwestkust van Spanje het prachtige Galicië. Dit alles in een zeer aangenaam klimaat met (meestal) een goed zeilwindje. Daarom is meezeilen in Spanje voor een zeilvakantie fantastisch. Ook de Spaanse steden, zoals Barcelona, Valencia en Palma zijn een bezoek meer dan waard.

Spaanse oostkust

Kent drie nationale parken, meer dan 200 kilometer kustlijn en daarnaast 17 jachthavens, vissersdorpjes en mondaine kustplaatsen, die elkaar afwisselen. Daarom is de Spaanse Oostkust een top zeilbestemming. Aan de voet van de Pyreneeën kun je genieten van talloze, tussen riffen verborgen ‘Calas’. Bezoek ook Cadaqués en het Nationaal Park Cabo de Creus. Of zeil zuidelijk richting Barcelona en langs de Maresme kust met haar lange, witte zandstranden.

Balearen (Mallorca, Ibiza)

Rond de Balearen kun je meezeilen in Spanje. De eilanden Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera zijn als pareltjes in de Middellandse Zee. De eilanden bieden talloze unieke plekjes en rustige baaitjes, Calas genoemd. Met zandstrandjes en kristalhelder water, die voor landtoeristen moeilijk bereikbaar zijn.
Elk eiland heeft haar eigen charme. Verken de ruige kust van Menorca, de hoge bergkust in het westen van Mallorca of de oostkust. Zeil naar het idyllische eiland Ibiza en het vergeten eiland Formentera, met de Caribisch aandoende stranden.
Het zeilgebied is niet moeilijk, want de wateren zijn goed beboeid met kleine beschutte havens en degelijke Marina’s.

De Ria’s van Galicië (noordwest Spanje)

Daarentegen zijn de Spaanse Ria’s een heel ander gebied van Spanje. Een fjordenachtige kust, die ontstaan is door de werking van rivieren en de oceaan. Vanaf La Coruña tot voorbij Bayona ontvouwt zich een schitterende kust. Met gemoedelijke Spaanse stadjes, (sub)tropische stranden en prachtige ankerplekjes.
Dus een kust om eens goed te verkennen en niet zomaar voorbij te varen.
Daarom bezoeken we de Ria de Muros en Ria de Pontevedra. Achter het eiland Cies voor anker waan je je in de Caribbean. Vigo en Bayonne zijn de grotere steden in dit gebied.

Buy & Charter

De vraag naar meezeilvakanties groeit. Overweegt u te investeren in een zeiljacht, dan bieden wij u een aantrekkelijke rendement. U kunt zelf gebruik maken van uw zeiljacht en als u niet vaart, dan verhuren wij uw jacht inclusief een ervaren NautiSail schipper.
Op uw spaargeld krijgt u nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is dus mogelijk de oplossing voor u!
NautiSail adviseert u in de keuze en in combinatie met een specialist eventueel in de aankoop van een zeiljacht. U kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op uw eigen zeiljacht met of zonder schipper en u krijgt bovendien een interessant rendement op uw investering.

Omschrijving Reisdata Aantal dagen Prijs Boot Beschikbaar

Momenteel hebben we voor dit gebied geen zeilvakanties beschikbaar. Wellicht vindt u op ons complete vaarschema een mooie andere reis. Als u een bericht wenst te ontvangen wanneer voor dit gebied weer reizen beschikbaar komen, vul dan het contactformulier in. Wij houden u graag op de hoogte.

Momenteel hebben we voor dit gebied geen zeilvakanties beschikbaar. Wellicht vindt u op ons complete vaarschema een mooie andere reis. Als u een bericht wenst te ontvangen wanneer voor dit gebied weer reizen beschikbaar komen, vul dan het contactformulier in. Wij houden u graag op de hoogte.

Bel Nautisail Scroll omhoog