Meezeilen Madeira

Midden in de Atlantische Oceaan op zo’n 450 mijl ten zuidwesten van de Portugese kust ligt het bloemeneiland Madeira. Samen met Porto Santo en de meer zuidelijkere gelegen eilandengroep Ilhas Desertas, behoort het tot de Madeira archipel. De eilanden vormen een autonome regio van Portugal. De bewoners zijn erg vriendelijk en spreken naast Portugees meestal ook Engels. De grootste plaats op het eiland is de toeristische stad Funchal. Deze stad is schitterend gelegen tegen de berghelling en ‘s avonds prachtig verlicht.

Waarom zeilen bij Madeira? Het antwoord is simpel: een unieke combinatie van adembenemende natuur en een mild klimaat. Terwijl we de zee op gaan, word je omringd door weelderige groene bergen, dramatische kliffen en kristalhelder water. Het uitzicht vanaf de boot is werkelijk verbluffend en biedt een perspectief dat je nergens anders kunt ervaren.

Met een mild klimaat gedurende het hele jaar kun je genieten van aangename temperaturen en een verfrissend zeebriesje terwijl je zeilt. Dit maakt Madeira een ideale bestemming voor zeilliefhebbers, of je nu een ervaren zeiler bent of nog nooit eerder hebt gezeild. Laat je zorgen achter je terwijl je de rust en sereniteit van de oceaan ervaart, omgeven door de natuurlijke pracht van Madeira.

Voor wie geschikt?

Een zeilvakantie bij de Madeira Archipel is geschikt voor actieve vakantiegangers, die onder het toeziend oog van een ervaren schipper een afwisselende zeilvakantie wensen. Onze reizen zijn geschikt voor singles, stellen, groepen en gezinnen van alle leeftijden. Je hebt voor een meezeilvakantie geen zeilervaring en certificaten nodig. Je hoeft geen borgsom te betalen en loopt geen aansprakelijkheidsrisico. Als je wat van het zeilen en navigeren wilt leren, dan ben je bij de schipper aan het goede adres. Als je al zeilervaring hebt, dan kun je zelf naar hartenlust zeilen, de zeilen trimmen, afmeren en wegvaren.

De reis naar en van de boot

Onze schepen liggen op goed bereikbare locaties in de buurt van een luchthaven. De vliegtickets kun je zelf boeken. Dit geeft je de mogelijkheid om de zeilreis te combineren met een paar dagen citytrip of een bezoek aan het binnenland. Via de website Rome2rio vind je de mogelijke reisverbindingen vanaf je vertrekplaats naar en van de boot. Op de website van Skyscanner kun je de beste vliegverbindingen vinden.

 

Heb je interesse in een zeilreis bij Madeira? Kijk in ons vaarschema welke reizen beschikbaar zijn en klik op info voor meer gedetailleerde informatie over de tocht.

 

Omschrijving Reisdata Aantal dagen Prijs        Boot Beschikbaar

Momenteel hebben we voor dit gebied geen zeilvakanties beschikbaar. Wellicht vindt u op ons complete vaarschema een mooie andere reis. Als u een bericht wenst te ontvangen wanneer voor dit gebied weer reizen beschikbaar komen, vul dan het contactformulier in. Wij houden u graag op de hoogte.

Momenteel hebben we voor dit gebied geen zeilvakanties beschikbaar. Wellicht vindt u op ons complete vaarschema een mooie andere reis. Als u een bericht wenst te ontvangen wanneer voor dit gebied weer reizen beschikbaar komen, vul dan het contactformulier in. Wij houden u graag op de hoogte.

Bel Nautisail Scroll omhoog