Meezeilen Sardinië en Corsica

Sardinië is een “droombestemming” voor een 8- of 15 daagse zeilvakantie. Het zeilgebied van Sardinië is de exclusieve Costa Smeralda en de Golf van Porto Cervo, de schitterende Maddalena-Archipel en het Zuiden van Corsica met Bonifacio en Porto Veccio. De Noordkust van Sardinië doet haar naam, de Costa Paradiso, alle eer aan.

Vanuit Nederland en België vlieg je naar Olbia (OLB) in Sardinië. In de omgeving van Olbia vind je talloze jachthavens en daar ligt een comfortabel zeiljacht met eigenaar/schipper op je te wachten. Je zeilt naar bezienswaardige havensteden en prachtige baaien in een fascinerend landschap. Het levendige Sardinië en het rustige Corsica vormen twee tegenstellingen die deze reis bijzonder aantrekkelijk maken.

De Maddalena eilanden

Het nationaal park de Maddalena eilanden, is een prachtig natuurgebied iets ten noordoosten van Sardinië en behoort tot één van de mooiste zeilgebieden ter wereld. Daarom wordt dit gebied ook wel de “Caribbean van Europa” genoemd. Het heeft ruim 180 kilometer kustlijn en bestaat uit zeven grotere en twintig kleinere eilanden. Met zijn hagelwitte zandstranden en tussen granietrotsen verstopte baaitjes wacht een klein paradijs.
Daarmee wordt het zeilen in dit gebied tussen Sardinië en Corsica is een echte “Sailing Experience”!
In deze zeilvakantie overnachten we zo weinig mogelijk in jachthavens. Liever liggen we voor anker in de talloze baaitjes. Dan kun je met de bijboot altijd naar de wal.
Verder kun je zelf zeilen, duiken en snorkelen, relaxen en genieten. Kortom een ideale zeilvakantie voor het hele gezin.

Ideale zeilwind

Sardinië staat bekend om haar perfecte zeilomstandigheden: Overdag een verkoelende zeewind en ´s avonds een heerlijk briesje vanaf het land.

Relaxen of actief meezeilen?

Aan boord kun je lekker relaxen maar ook actief meezeilen, net wat je zelf wilt. Ervaring is niet vereist. Als je wilt leren sturen, zeilen hijsen en navigeren dan ben je van harte welkom. De zeilomstandigheden zijn doorgaans ideaal. We varen iedere dag een paar uur. Tijd genoeg dus om te genieten van dit paradijs en de azuurblauwe zee.

Buy & Charter

De vraag naar meezeilvakanties groeit. Overweegt u te investeren in een zeiljacht, dan bieden wij u een aantrekkelijke rendement. U kunt zelf gebruik maken van uw zeiljacht en als u niet vaart, dan verhuren wij uw jacht inclusief een ervaren NautiSail schipper.
Op uw spaargeld krijgt u nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is dus mogelijk de oplossing voor u!
NautiSail adviseert u in de keuze en in combinatie met een specialist eventueel in de aankoop van een zeiljacht. U kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op uw eigen zeiljacht met of zonder schipper en u krijgt bovendien een interessant rendement op uw investering.

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog