Meezeilen in Nederland

Nederland

Door de Corona-beperkingen voor reizen naar het buitenland hebben we Nederland weer “herontdekt”. Fantastisch zeilen op het IJsselmeer en de mooie havenplaatsen ontdekken. Geen vliegtickets, geen PCR testen, maar met de auto naar en havenplaats aan het IJsselmeer om daar op te stappen op ons comfortabele zeilschip.

Dagje zeilen IJsselmeer

Ga eens heerlijk een dagje meezeilen op het IJsselmeer op een mooi zeilschip! Met vrienden, familie of met collega’s. Een beetje bijpraten, een feestje vieren of om op een ontspannen manier de zaken te bespreken. Dat kan op ons mooie zeilschip.
Het hele seizoen kun je meezeilen op het IJsselmeer vanuit Lelystad. Heerlijk meezeilen en een bezoekje brengen aan Volendam, Hoorn, Enkhuizen of Urk.
Ook meerdaagse reizen zijn mogelijk.
De dag capaciteit is tot 18 personen en meerdaagse arrangementen zijn mogelijk van 4 tot 6 personen.
De dagprijs is vanaf € 89 p.p. De prijzen van meerdaagse zeilreizen zijn op aanvraag.
Het zeilschip is geschikt voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsbijeenkomst, themabijeenkomst, relatiedagen of voor “shoppers”, die eerst het outletcentrum Bataviastad willen bezoeken en daarna een high tea aan boord willen gebruiken of een “sunset-cruise” op het IJsselmeer willen maken.
Het schip meet 25 meter lang en bijna 6 meter breed met een zeiloppervlak van 213 m2. Zij heeft 2 motoren en een boegschroef. In het comfortabele dekhuis is plaats voor minstens 12 personen, net als in de ruimte onderdeks, die ook kan worden gebruikt als presentatieruimte bij vergaderingen. Er is slaap accommodatie voor 4 tot 6 personen.
Kortom ons zeilschip is veelzijdig en we zullen je wensen graag vertalen in een heerlijke zeiltocht.
Neem contact op voor meer informatie!

Flottielje zeilen in Nederland

Binnenkort hopen wij flottieljes in Nederland te kunnen aanbieden, waarbij u met uw eigen of uw gehuurde schip kunt aanhaken bij een “moederschip”. Dat moederschip, waarop u als eventueel kunt meezeilen, beschikt over een ervaren schipper en maat, die de flottielje begeleiden en de hele reis voor u regelen.

Zeiljacht huren

Huur een zeiljacht in Nederland. Voor een zeilvakantie op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Noordzee. Of om “Engelandvaarder” te worden. Een zeilvakantie met vrienden of met je gezin. Zeiljachten met en zonder schipper.

Buy & Charter

De vraag naar meezeilvakanties groeit. Overweegt u te investeren in een zeiljacht, dan bieden wij u een aantrekkelijke rendement. U kunt zelf gebruik maken van uw zeiljacht en als u niet vaart, dan verhuren wij uw jacht inclusief een ervaren NautiSail schipper.
Op uw spaargeld krijgt u nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is dus mogelijk de oplossing voor u!
NautiSail adviseert u in de keuze en in combinatie met een specialist eventueel in de aankoop van een zeiljacht. U kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op uw eigen zeiljacht met of zonder schipper en u krijgt bovendien een interessant rendement op uw investering.

Bel Nautisail Scroll omhoog