Nederland

Meezeilen op een zeiljacht met schipper op het IJsselmeer en de Waddenzee. Sfeervolle IJsselmeersteden ontdekken, zoals Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Stavoren en Urk. Een Waddentocht naar Vlieland en Terschelling. Of zeilend zwerven in de Zeeuwse wateren. Nederland is een waterland en dat kun je met één van onze schepen beleven.
Wij organiseren in Nederland de volgende zeilreizen:

Dagje zeilen IJsselmeer


Kom een dagje meezeilen op het IJsselmeer op een mooi zeilschip! Met vrienden, familie of met collega’s. Een beetje bijpraten, een feestje vieren of om op een ontspannen manier de zaken te bespreken. Dat kan op ons mooie zeilschip. Voor groepen van 6 tot 15 personen.
De dagprijs is vanaf € 99 p.p.
Klik hier voor meer informatie!

Luxe zeilcruise op het IJsselmeer


Deze 5-daagse luxe zeilcruise op het IJsselmeer start in Lelystad. Je vaart comfortabel naar Volendam of Hoorn en vervolgens naar Enkhuizen, Stavoren en Urk. De sfeer in de haventjes en de gezelligheid in de plaatsen aan het IJsselmeer worden afgewisseld met een uitstapje naar de Marker Wadden. Onderweg is volop tijd voor ontspanning en kun je genieten van het zeilen. Klik hier voor meer informatie.

Zeilzwerftocht Noord Nederland en de Waddenzee


De Waddenzee is een natuurgebied wat sinds 2009 behoort tot het Unesco Werelderfgoed. De Waddenzee wordt begrenst door de Waddeneilanden in het Noorden en de kusten van Friesland en Groningen in het Zuiden. Daartussen speelt zich een spel af van eb en vloed in geulen en over zand/modderbanken. Dat maakt het zeilen in dit gebied zeer aantrekkelijk. Tijdens de 1-weekse zeilreis bezoek je meerdere Waddeneilanden en ontdek je de schoonheid van dit gebied.
Klik hier voor meer informatie.

Zeilzwerftocht op de Zeeuwse wateren


Tijdens deze 8-daagse zeilwerftocht ontdek je de schoonheid van de Zeeuwse wateren. We zwerven over één van de mooiste meren in Nederland, het Grevelingenmeer en zoeken het stromende water op van de Oosterschelde om er een waar zeilavontuur van te maken. We gaan mosselen eten in Yerseke en bezoeken de markt van Zierikzee. Ook het strand of tropisch zwembad in Marina Port Zélande behoren tot de mogelijkheden. Kortom een fantastische zeilvakantie voor het hele gezin.
Klik hier voor meer informatie.

Buy & Charter

De vraag naar meezeilvakanties groeit. Overweegt u te investeren in een zeiljacht, dan bieden wij u een aantrekkelijke rendement. U kunt zelf gebruik maken van uw zeiljacht en als u niet vaart, dan verhuren wij uw jacht inclusief een ervaren NautiSail schipper.
Op uw spaargeld krijgt u nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is dus mogelijk de oplossing voor u!
NautiSail adviseert u in de keuze en, in combinatie met een specialist, eventueel in de aankoop van een zeiljacht. U kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op uw eigen zeiljacht met of zonder schipper en u krijgt bovendien een interessant rendement op uw investering.

Bel Nautisail Scroll omhoog