Meezeilen in Nederland

Door de Corona-beperkingen blijft het langere tijd onzeker of buitenlandse zeilreizen wel uitvoerbaar zijn. Daarom bieden wij mogelijkheden om te kunnen meezeilen in Nederland. Vanaf het IJsselmeer, naar Friesland, de Waddenzee-eilanden in Nederland en indien mogelijk ook naar de Duitse Waddeneilanden. Binnenkort hopen wij dit aanbod ook uit te breiden ook naar meezeilen in de provincie Zeeland.

Luxe 5-daagse zeilcruise op het IJsselmeer

De 5-daagse zeilcruise over het IJsselmeer start in Lelystad en vaart je comfortabel naar Volendam of Hoorn, Enkhuizen, Stavoren en Urk. De sfeer in de haventjes en de gezelligheid in de plaatsen worden afgewisseld met een uitstapje naar de Marker Wadden. Onderweg is volop tijd voor ontspanning en kun je genieten van het zeilen. Je verblijft op het zeilschip SY de Hoop, een comfortabel, stalen zeilschip van 25 meter. Deze reis is volledig aangepast aan de corona richtlijnen van het RIVM.
De reis is inclusief:
– Vrij parkeren op de Marina in Lelystad;
– Vrij gebruik koffie/thee/frisdrank aan boord;
– Ontbijt & lunch aan boord;
– 2x schippersdiner aan boord;
– ‘Happy hour’ met snacks en drinks;
– 4x overnachting aan boord;
– Diensten van schipper en maat.
De kosten bedragen € 479,- p.p*. excl. boekingskosten/bijdrage Garantiefonds.
*de reis gaat door als minimaal 4 personen hebben geboekt.
Verlenging van de cruise is mogelijk!

Dagje zeilen IJsselmeer

Ga eens heerlijk een dagje meezeilen op het IJsselmeer op een mooi zeilschip! Met vrienden, familie of met collega’s. Een beetje bijpraten, een feestje vieren of om op een ontspannen manier de zaken te bespreken. Dat kan op ons mooie zeilschip.
Het hele seizoen kun je meezeilen op het IJsselmeer vanuit Lelystad. Heerlijk meezeilen en een bezoekje brengen aan Volendam, Hoorn, Enkhuizen of Urk.
Ook meerdaagse reizen zijn mogelijk.
De dag capaciteit is tot 18 personen en meerdaagse arrangementen zijn mogelijk van 4 tot 6 personen.
De dagprijs is vanaf € 89 p.p. De prijzen van meerdaagse zeilreizen zijn op aanvraag.
Het zeilschip is geschikt voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsbijeenkomst, themabijeenkomst, relatiedagen of voor “shoppers”, die eerst het outletcentrum Bataviastad willen bezoeken en daarna een high tea aan boord willen gebruiken of een “sunset-cruise” op het IJsselmeer willen maken.
Het schip meet 25 meter lang en bijna 6 meter breed met een zeiloppervlak van 213 m2. Zij heeft 2 motoren en een boegschroef. In het comfortabele dekhuis is plaats voor minstens 12 personen, net als in de ruimte onderdeks, die ook kan worden gebruikt als presentatieruimte bij vergaderingen. Er is slaap accommodatie voor 4 tot 6 personen.
Kortom ons zeilschip is veelzijdig en we zullen je wensen graag vertalen in een heerlijke zeiltocht.
Neem contact op voor meer informatie!

Flottielje zeilen in Nederland

Binnenkort hopen wij flottieljes in Nederland te kunnen aanbieden, waarbij u met uw eigen of uw gehuurde schip kunt aanhaken bij een “moederschip”. Dat moederschip, waarop u als eventueel kunt meezeilen, beschikt over een ervaren schipper en maat, die de flottielje begeleiden en de hele reis voor u regelen.

Zeiljacht huren

Huur een zeiljacht in Nederland. Voor een zeilvakantie op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Noordzee. Of om “Engelandvaarder” te worden. Een zeilvakantie met vrienden of met je gezin. Zeiljachten met en zonder schipper.

Bel Nautisail Scroll omhoog