Meezeilen in Nederland

Prijs vanaf € 890,- p.p.

Nederland

Meezeilen op een zeilvakantie in Nederland. Dat kun je met één van onze schepen beleven.
Op het IJsselmeer sfeervolle IJsselmeersteden, zoals Volendam, Hoorn, Enkhuizen en Stavoren ontdekken. Of op avontuur in de Zeeuwse Delta, waar een zeilinstructeur je de kneepjes van het zeilvak leert of een Waddentocht naar Vlieland en Terschelling. Of met je vrienden of bedrijf een dagje zeilen op het IJsselmeer.

Wij organiseren de volgende zeilreizen:

Zeilzwerftocht Zeeuwse Delta
Dagje zeilen IJsselmeer
Luxe zeilcruise op het IJsselmeer.

Zeilzwerftocht Zeeuwse Delta

Je zeilweek in de Zeeuwse wateren omvat alle aspecten van het deltagebied. Traag stromend zoetwater, stilstaand zoutwater, ruim getemd getijdenwater en een stukje Noordzee. Daarbij passeer je bruggen en sluizen, vaar je door natuurgebieden en is de kans groot dat je zeehonden en bruinvissen tegenkomt. Vakantiezeilen en kennis opdoen van varen op stromend getijdenwater onder de leiding van een ervaren zeilinstructeur. Een prima voorbereiding voor het ‘grotere’ werk!
Klik hier voor meer informatie!

Dagje zeilen IJsselmeer

Kom een dagje meezeilen op het IJsselmeer op een mooi zeilschip! Met vrienden, familie of met collega’s. Een beetje bijpraten, een feestje vieren of om op een ontspannen manier de zaken te bespreken. Dat kan op ons mooie zeilschip. Voor groepen van 6 tot 15 personen.
De dagprijs is vanaf € 99 p.p.
Klik hier voor meer informatie!

Luxe zeilcruise op het IJsselmeer

Deze 5-daagse luxe zeilcruise op het IJsselmeer start in Lelystad en vaart je comfortabel naar Volendam of Hoorn, Enkhuizen, Stavoren en Urk. De sfeer in de haventjes en de gezelligheid in de plaatsen aan het IJsselmeer worden afgewisseld met een uitstapje naar de Marker Wadden. Onderweg is volop tijd voor ontspanning en kun je genieten van het zeilen. Je verblijft op het zeilschip de Hoop, een comfortabel, stalen zeilschip van 25 meter.

Bel Nautisail Scroll omhoog