Meezeilen in Nederland

Nederland

Fantastisch zeilen op het IJsselmeer en de mooie havenplaatsen ontdekken. Geen vliegtickets, geen PCR testen, maar met de auto naar en havenplaats aan het IJsselmeer om daar op te stappen op ons comfortabele zeilschip.

Dagje zeilen IJsselmeer

Ga eens heerlijk een dagje meezeilen op het IJsselmeer op een mooi zeilschip! Met vrienden, familie of met collega’s. Een beetje bijpraten, een feestje vieren of om op een ontspannen manier de zaken te bespreken. Dat kan op ons mooie zeilschip.
Het hele seizoen kun je meezeilen op het IJsselmeer vanuit Lelystad. Heerlijk meezeilen en een bezoekje brengen aan Volendam, Hoorn, Enkhuizen of Urk.
De dag capaciteit is tot 18 personen en meerdaagse arrangementen zijn mogelijk van 4 tot 6 personen.
De dagprijs is vanaf € 89 p.p. De prijzen van meerdaagse zeilreizen zijn op aanvraag.
Het zeilschip is geschikt voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsbijeenkomst, themabijeenkomst, relatiedagen of voor “shoppers”, die eerst het outletcentrum Bataviastad willen bezoeken en daarna een high tea aan boord willen gebruiken of een “sunset-cruise” op het IJsselmeer willen maken.
Het schip meet 25 meter lang en bijna 6 meter breed met een zeiloppervlak van 213 m2. Zij heeft 2 motoren en een boegschroef. In het comfortabele dekhuis is plaats voor minstens 12 personen, net als in de ruimte onderdeks, die ook kan worden gebruikt als presentatieruimte bij vergaderingen. Er is slaap accommodatie voor 4 tot 6 personen.
Kortom ons zeilschip is veelzijdig en we zullen je wensen graag vertalen in een heerlijke zeiltocht.
Neem contact op voor meer informatie!

Luxe zeilcruise op het IJsselmeer

Deze 5-daagse luxe zeilcruise op het IJsselmeer start in Lelystad en vaart je comfortabel naar Volendam of Hoorn, Enkhuizen, Stavoren en Urk. De sfeer in de haventjes en de gezelligheid in de plaatsen aan het IJsselmeer worden afgewisseld met een uitstapje naar de Marker Wadden. Onderweg is volop tijd voor ontspanning en kun je genieten van het zeilen. Je verblijft op het zeilschip SY de Hoop, een comfortabel, stalen zeilschip van 25 meter. Deze reis is volledig aangepast aan de corona richtlijnen van het RIVM.
Klik hier voor meer informatie.

Buy & Charter

De vraag naar meezeilvakanties groeit. Overweegt u te investeren in een zeiljacht, dan bieden wij u een aantrekkelijke rendement. U kunt zelf gebruik maken van uw zeiljacht en als u niet vaart, dan verhuren wij uw jacht inclusief een ervaren NautiSail schipper.
Op uw spaargeld krijgt u nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is dus mogelijk de oplossing voor u!
NautiSail adviseert u in de keuze en in combinatie met een specialist eventueel in de aankoop van een zeiljacht. U kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op uw eigen zeiljacht met of zonder schipper en u krijgt bovendien een interessant rendement op uw investering.

Bel Nautisail Scroll omhoog