Buy & Charter

NautiSail sinds 2010

Sinds de start in 2010 heeft NautiSail een goede reputatie opgebouwd in het aanbieden van zeilvakanties op zeiljachten met schipper in Europa en de Caribbean.
Voor meezeilen op zeiljachten is een groeiende interesse. Deze unieke vakantiebeleving maakt dat we onze vloot willen uitbreiden. Dat biedt kansen voor jou als jij het leuk vindt om je zeilende bestaan met anderen te delen of voor u als investeerder.

Zeilen met betalende gasten

Zeilen met betalende gasten, kan de oplossing zijn om het financiële plaatje rond te krijgen van je zeilende bestaan.
Samen maken we een vaarplan en NautiSail regelt de boekingen voor je zeiltochten. Jij bent de schipper en gastheer tijdens deze reizen.

Investeren in een zeiljacht

Als je wilt investeren in een zeiljacht, via NautiSail of in eigen beheer, maar niet zelf als schipper/gastheer wilt optreden, dan is NautiSail je partner. NautiSail regelt ervaren schippers, die optreden als schipper/gastheer of gastvrouw tijdens de zeilvakanties.
We maken samen een vaarplan en NautiSail regelt de boekingen.
Verdere dienstverlening als onderhoud, verzekering, ligplaatsen, etc. is bespreekbaar.

Vakantie op je eigen zeiljacht

Als je zelf wilt genieten van je investering door tijdens je vakantie van je eigen boot te genieten, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer weten over een samenwerking met NautiSail? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we alle details en mogelijkheden uitgebreid kunnen bespreken.

Wat kun je van NautiSail verwachten?

NautiSail regelt boekingen voor de zeilvakanties op zeiljachten.
We handelen de administratieve zaken rondom de reserveringen af en zijn verantwoordelijk voor het Klantcontact. We beantwoorden alle vragen die klanten mogelijk hebben. Tot slot zorgen we voor de financiële afhandeling van de boekingen.
Door onze ruime ervaring kunnen we je adviseren over belangrijke aspecten zoals reisduur, populaire bestemmingen en prijsniveaus.
NautiSail heeft een uitgebreide klantenkring. Persoonlijke benadering en klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel.

Stap ook aan boord bij NautiSail!

Bel Nautisail Scroll omhoog