Beleef een zeilvakantie van NautiSail!
Wordt de email niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.
nieuwsbrief

Beste [VOORNAAM],

Vrolijk Pasen!
Volgend weekeind is het zover. Je kunt tijdens de Paasdagen nog meezeilen rond St. Maarten. Maar misschien heb je tijdens de Paasbrunch ook even tijd om je vakantieplannen voor de komende tijd te bespreken. Kijk op onze website voor meer inspiratie.
Het is ons gelukt om een mooie collectie zeilvakanties te selecteren. Enthousiaste schippers staan klaar om je een mooie zeilreis te bieden.
Wij adviseren je graag bij je keuze.

Met vriendelijke zeilgroet,

De walcrew van NautiSail


DROOMREIS IN DE CARIBBEAN

Maak je droom waar!
Zeilen in de Caribbean is echt fantastisch. Tropische temperaturen, azuurblauw water, witte stranden en gastvrije bevolking.
Op dit moment kun je meezeilen met de Jeanneau 54DS en vanaf november kun je boeken op dezelfde Jeanneau en op de Océanis 473 van Lisa en Martin.
Een mooi vaarschema, waarin alle top-bestemmingen bezocht worden.
Voor het hele programma in de Caribbean klik je op het vaarschema.

SINGLEREIZEN & GEZINS-GROEPSREIZEN

De Middellandse Zee biedt alles wat je je voor een zeilvakantie kunt wensen. Wil je een overzicht van alle beschikbare reizen in Griekenland? Klik dan hier.
Onderstaand een overzicht van de zeiljachten met schipper, die beschikbaar zijn voor reizen in de Middellandse Zee.

De GibSey 472 biedt accommodatie aan maximaal acht personen in 4x tweepersoons hutten. In het hoogseizoen wordt dit schip voornamelijk ingezet voor families, die het schip met schipper voor zichzelf kunnen reserveren.
Het vaargebied is in het noordelijke deel van Griekenland, van Athene tot Corfu
Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.
De Beneteau 523 biedt plaats aan maximaal zes gasten in 3x tweepwersoons hutten met eigen faciliteiten. Je kunt als alleengaande op dit zeiljacht boeken, maar ook als gezin. Het vaargebied is de Dodekanesos. De eilandengroep tussen Rhodos in het zuiden tot Samos in het noorden, ten westen van de Turkse kust.
Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.
De Jeanneau S.O. 51 beschikt over 4x tweepersoons hutten met eigen faciliteiten en biedt plaats aan maximaal acht gasten. Dit zeiljacht is zeer geschikt voor alleengaanden en stellen. Ook bestaat de mogelijkheid het hele schip voor een groep te reserveren. Het vaargebied is de Dodekanesos en het jacht heeft als basis de Marina van Kos.
Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.
De Catamaran Lagoon 42 beschikt over 3x tweepersoons gastenhutten met ruime eigen faciliteiten. Het schip biedt plaats aan maximaal 7 tot 8 gasten. Je kunt als alleengaande, als stel of met een groep of het gezin op dit schip reserveren. Het zeilgebied is zuidelijk Sardinië
Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.
De Ovni 435 beschikt over 2x tweepersoons gastenhutten en een hut met 2 stapelbedden met gemeenschappelijke faciliteiten. Het schip biedt plaats aan maximaal 5 tot 6 gasten. Je kunt als alleengaande, als stel of met een groep of het gezin op dit schip reserveren. Het zeilgebied is noordelijk Sardinië. Het schip is door haar variabele diepgang uitermate geschikt voor een zeiltocht in de Maddalena Archipel, ook wel het Caribbean van Europa genoemd.
Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.

ZEILTRAINING & NAVIGATIE IN ZEELAND

In juli en augustus organiseren wij vier zeilzwerftochten in Zeeland. Op een ontspannen wijze kun je je onder leiding van een ervaren zeilinstructeur bekwamen in zeilvoering en navigatie op stromend water. Een heerlijke week op verrassend vaarwater in Nederland. Er zijn per reis 3 tot 4 plaatsen beschikbaar. Je kunt kiezen uit twee verschillende routes, waarbij ook een stukje op de Noordzee gezeild wordt.
Klik hier voor meer informatie.

Ben je beniewd naar alle reizen van NautiSail? Kijk in ons vaarschema welke reizen beschikbaar zijn en klik op "contact" voor meer informatie.


Postbus 50325, 1305AH Almere (NL)
Telefoon: +31 (0)651 054903 of +31 (0)36 751 8696
KvK: 32170520 BTW idnr: NL 001215217B64