Boten

Zeiljachten – Meezeilen

NautiSail selecteert de boten waarop je kunt meezeilen, uiterst zorgvuldig. Er wordt samengewerkt met eigenaren van zeiljachten, die interessante zeilvakanties aanbieden.
Daarom kunnen zeilers en zeilsters veilig meezeilen op de zeiljachten.

Het meenemen van gasten is voor de meeste jachteigenaren geen commerciƫle bezigheid, want zij vinden het gewoon fijn om enthousiaste zeilers en zeilsters te laten meezeilen en genieten van de omgeving waarin zij varen. Bijvoorbeeld in Griekenland. Bovendien draagt de vaarvergoeding bij aan de boordkas. Daarom kunnen zij op hun boten blijven varen en hun droom verwezenlijken.

Meezeilen op zeiljacht met schipper is zelf zeilen zonder zorgen op een comfortabel zeiljacht. Met een ervaren schipper, tevens je gastheer. Maak de zeilvakantie zo actief als je zelf wilt. Je kunt zelf sturen, navigeren, de zeilen trimmen of lekker zonnen op het voordek. Samen de route bepalen en de mooiste plekken opzoeken. Dat betekent fantastisch zeilen op azuurblauw water naar de mooiste eilanden in Europa en de Caribbean.
Daarom boek je een meezeilvakantie! Voor 1-week (of langer) zeilen zonder zorgen.

NautiSail richt zich op de Nederlandse en Belgische markt en de jachteigenaren zijn ook Nederlanders en Belgen.
Neem rustig de tijd om de zeiljachten te bekijken. En kom dan met ons meezeilen.
Alle zeilreizen van NautiSail, vallen onder de Garantiebepalingen van het GGTO. Het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators, hetgeen voor u de garantie biedt voor zekerheid!

Bel Nautisail Scroll omhoog