Boten

Zeiljachten – Meezeilen

NautiSail selecteert de zeiljachten waarop je kunt meezeilen, uiterst zorgvuldig. De zeiljachten zijn van eigenaren, die hun gasten een interessante zeilvakantie willen aanbieden. NautiSail bemiddelt tussen de eigenaren en de gasten op de zeilreizen. Daarom kunnen zeilers en zeilsters actief meezeilen tijdens de zeilreizen.

Het meenemen van gasten is voor de meeste jachteigenaren geen commerciële bezigheid, want zij vinden het gewoon fijn om enthousiaste zeilers en zeilsters te laten meezeilen en genieten van de omgeving waarin zij varen. Bijvoorbeeld in Griekenland. Bovendien draagt de vaarvergoeding bij aan de boordkas. Daarom kunnen zij op hun boten blijven varen en hun droom verwezenlijken.

Meezeilen op zeiljacht met schipper is zelf zeilen zonder zorgen op een comfortabel zeiljacht. Met een ervaren schipper, tevens je gastheer. Maak de zeilvakantie zo actief als je zelf wilt. Je kunt zelf sturen, navigeren, de zeilen trimmen of lekker zonnen op het voordek. Samen de route bepalen en de mooiste plekken opzoeken. Dat betekent fantastisch zeilen op azuurblauw water naar de mooiste eilanden in Europa en de Caribbean.
Daarom boek je een meezeilvakantie! Voor 1-week (of langer) zeilen zonder zorgen.

NautiSail richt zich op de Nederlandse en Belgische markt en de jachteigenaren zijn grotendeels ook Nederlanders en Belgen.
Neem rustig de tijd om de zeiljachten te bekijken. En kom dan met ons meezeilen.

Buy & Charter

De vraag naar meezeilvakanties groeit. Overweegt u te investeren in een zeiljacht, dan bieden wij u een aantrekkelijke rendement. U kunt zelf gebruik maken van uw zeiljacht en als u niet vaart, dan verhuren wij uw jacht inclusief een ervaren NautiSail schipper.
Op uw spaargeld krijgt u nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is dus mogelijk de oplossing voor u!
NautiSail adviseert u in de keuze en in combinatie met een specialist eventueel in de aankoop van een zeiljacht. U kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op uw eigen zeiljacht met of zonder schipper en u krijgt bovendien een interessant rendement op uw investering.

Bel Nautisail Scroll omhoog