zeilvakanties

Zeilvakanties

Zeilvakanties op een zeiljacht met schipper is: “Zelf Zeilen Zonder Zorgen”. Je leert zeilen, doet zeilervaring op, maar geniet vooral van een ontspannen zeilvakantie. Meezeilen op zeiljacht met schipper doe je op een modern, comfortabel zeiljacht, waar de schipper, meestal de eigenaar, tevens je gastheer is. Voor meezeilen op zeiljacht met schipper heb je geen zeilervaring voor nodig. Maak je zeilvakantie zo actief als je wilt. De schipper geeft graag het roer aan je over en houdt een oogje in het zeil. En als je gewoon op het dek wilt relaxen dan is dat ook prima. Je hebt immers een zeilvakantie geboekt.

Samen bepaal je de route en zoek je de mooiste plekken op. Dat betekent fantastisch zeilen op azuurblauw water naar de mooiste eilanden in Europa en de Caribbean.
Daarom boek je een meezeilvakantie! Voor 1-week (of langer) zeilen zonder zorgen.
Voor jezelf, voor je gezin of als groep.

Tijdens je zeilvakantie wissel je mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Je kunt dan overdag lekker zeilen en onderweg maak je regelmatig tussenstops om lekker te zwemmen of te snorkelen.
‘s Avonds lig je aan een kade of voor anker in een baai. Je gaat op zoek naar de gezelligheid van de terrasjes of barbequen op het strand. Tijd voor goede gesprekken met nieuwe (zeil)vrienden.

Geen zorgen over borgsommen, verzekeringen en zeildiploma’s.

Zeiljachten en schippers

NautiSail biedt jachteigenaren een platform om hun reizen onder de aandacht te brengen. NautiSail is bemiddelaar en brengt de reiziger en de jachteigenaar bij elkaar. De jachteigenaren machtigen NautiSail om voor hun rekening en verantwoording reisovereenkomsten af te sluiten. NautiSail spant zich in om de belangen van beide partijen zo goed mogelijk te behartigen en met raad en daad bij te staan.

NautiSail

NautiSail is opgericht door Ben Roos, zelf een enthousiast zeezeiler. Het is zijn missie om jou, je vrienden en je gezin nog enthousiaster voor het zeilen te maken en optimaal te laten genieten van zeilen.
Voor hem is het belangrijk dat jullie samen een leuke tijd hebben en al het moois wat er onderweg te zien en te beleven valt met elkaar kunnen delen.
NautiSail is er voor singles, stellen, gezinnen en (vrienden)groepen, die tegen aantrekkelijke prijzen willen zeilen op moderne zeiljachten.
Op het vaarschema vindt je ons programma van zeilvakanties en meezeilen.

Buy & Charter

De vraag naar meezeilvakanties groeit. Overweeg je te investeren in een zeiljacht, dan kun je een aantrekkelijke rendement maken door je reizen door ons te laten bemiddelen. Je kunt zelf gebruik maken van je zeiljacht en als je niet vaart, dan verhuren wij het jacht voor je inclusief een ervaren NautiSail schipper.
Op je spaargeld krijg je nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is dus mogelijk de oplossing!
NautiSail adviseert u in de keuze en in combinatie met een specialist eventueel in de aankoop van een zeiljacht. Je kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op je eigen zeiljacht met of zonder schipper en je hebt bovendien een interessant rendement op je investering.

Bel Nautisail Scroll omhoog