Buy & Charter, verdien geld met je eigen zeiljacht!

Op uw spaargeld krijgt u nog nauwelijks rente. Investeren in een zeiljacht is mogelijk dé oplossing voor u!

NautiSail heeft zich in de afgelopen 12 jaar gespecialiseerd in de verkoop van meezeilvakanties en meezeilreizen.
Na het terugdringen van de pandemie verwachten wij een toenemende vraag naar meezeilvakanties in Europa en de Caribbean en zoeken daarom naar investeerders of jachteigenaren, die hun zeiljacht willen inzetten voor meezeilvakanties (cabin charter).
Uw zeiljacht bieden wij aan op onze veel bezochte website en bemiddelen de boekingen. Wij boeken singles, stellen en gezinnen op uw zeiljacht. Op die manier kunt u rendement maken.
Als u reeds jachteigenaar bent, dan kunt u zelf als schipper/gastheer optreden of een gecertificeerde NautiSail schipper inzetten.
Bent u investeerder dan kunnen wij gezamenlijk zoeken naar een geschikt zeiljacht. Eventueel met meerdere investeerders samen.

NautiSail adviseert u in het investeren in een zeiljacht. U kunt in alle rust en zonder zorgen genieten van heerlijke zeilvakanties op uw zeiljacht met of zonder schipper en krijgt bovendien een interessant rendement op uw investering.

U kunt kiezen voor

 • Boekingsovereenkomst

  Beschikt u reeds over een zeiljacht of bent u van plan er zelf één aan te schaffen, waarop u als schipper gaat varen en waarvan u zelf het onderhoud verzorgt of wenst u een NautiSail schipper in te huren voor de charter in de periode dat u zelf niet vaart.
  NautiSail zorgt voor de boekingen op commissiebasis en is ‘back office’ voor allerhande zaken.

 • Volledig beheer

  U investeert in een zeiljacht, wat door NautiSail volledig wordt beheerd. Dus inclusief onderhoud, ligplaats, schipper, etc.
  NautiSail verzorgt de zeilreizen en de boekingen. U ontvangt periodiek een overzicht van de exploitatie van het zeiljacht en de afrekening.

 • Deel-investering

  Indien u niet over voldoende middelen beschikt om in een zeiljacht te investeren, dan is het ook mogelijk een deel-investering te doen. Meerdere eigenaren beschikken dan over een zeiljacht dat door NautiSail in beheer wordt genomen en wordt geëxploiteerd.

Vakantie op eigen boot?

Uiteraard kunt u zelf met uw eigen zeiljacht op vakantie. Gewoon vooraf de data plannen en het jacht ligt klaar voor uw vakantie, met of zonder schipper.

Rendement

Afhankelijk van de gekozen samenwerkingsvorm heeft u een interessant rendement op uw zeiljacht. Periodiek ontvangt u een overzicht van de boekingen en een afrekening van de kosten. Heel transparant, zonder poespas. Bij een volledig beheer kan het rendement op uw investering tot wel 12% op het geïnvesteerd vermogen oplopen. Kom daar maar eens om bij de bank!

Schippers

De NautiSail schippers, die op uw schip gaan varen, zijn ervaren en gecertificeerd. Zij zullen uw jacht schipperen op de zeilvakanties. Wilt u zelf de gastheer zijn van de meezeilers? Dat kan uiteraard ook. In het adviesgesprek gaan we hier nader op in.

Aankoopbegeleiding

De aankoop van een (ingevaren) zeiljacht is een serieuze zaak. Daarom werkt NautiSail nauw samen met Michiel Mol van Boatwish.

NautiSail heeft een uitgebreide klantenkring. Persoonlijke benadering en klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel.

Stap ook in de boot bij NautiSail! Voor een interessant rendement op uw investering!

Bel Nautisail Scroll omhoog