Zeilen Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een prachtige bestemming voor een prachtige zeilvakantie. Het hele jaar kun je rond de Canarische Eilanden zeilen in een heerlijk subtropisch klimaat. De eilanden hebben meer dan 300 dagen zon per jaar en er staat altijd een mooie zeilbries. De Canarische Eilanden zijn gelegen in de Atlantische Oceaan, 1300km (700 NM) ten zuiden van Portugal op dezelfde breedtegraad als Florida en daarom ideaal voor een fantastische zeilvakantie.

De NautiSail zeilvakanties kun je boeken vanaf Tenerife.

Tenerife

Het eiland Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Tenerife heeft net als de andere Canarische Eilanden een vulkanische oorsprong. De grootste vulkaan van Tenerife is de Pico del Teide. Met zijn imposante gestalte is hij in grote mate gezichtsbepalend voor het eiland. Je kunt de in de winter besneeuwde punt vanuit veel plekken op het eiland zien liggen, zoals bijvoorbeeld vanaf Costa Adeje in het zuidwesten maar ook vanuit Puerto de la Cruz in het noorden. De kans is groot dat je deze hoogste berg van heel Spanje ziet liggen als je aan komt vliegen op Tenerife. De vliegtuigen moeten eerst draaien ten zuiden van Tenerife om goed op de landingsbaan aan te vliegen. Als je Tenerife bezoekt mag een bezoek aan het Teide Nationale Park eigenlijk niet ontbreken. Er is voldoende te zien en te doen op Tenerife, maar vooral hier zie je wat vulkanisme inhoudt. Binnen het park zie je vrijwel alle mogelijke landschappen die bij een vulkaan horen. Zelfs als je het park meerdere keren bezocht hebt blijft het indrukwekkend om te zien.

De NautiSail zeilreizen starten in het Zuiden van Tenerife en voeren je langs de eilanden La Gomera, El Hierro en La Palma. Al naar gelang de lengte van de reis.

NautiSail biedt een zorgvuldig geselecteerd programma aan zeilreizen rond de Canarische Eilanden. Zie onderstaand ons aanbod!

Andere blogs

Bel Nautisail Scroll omhoog