Verdien geld met uw eigen zeiljacht

Zeilen met betalende gasten

Vindt u het leuk om uw zeilende bestaan te delen met anderen? Droomt u van een lange reis met uw eigen zeiljacht, maar is het lastig om het financiële plaatje rond te krijgen? Of bent u op reis en wilt u nog lang niet terug, maar komt de bodem van uw spaargeld in zicht? Zeilen met betalende gasten, die meezeilen kan de oplossing zijn. NautiSail is graag uw partner in het verzorgen van zeilvakanties.

Wat kunt u van NautiSail verwachten?

NautiSail regelt boekingen voor uw zeiltochten. Via onze bemiddelingsovereenkomst geeft u ons hiervoor de bevoegdheid. U bent de schipper en gastheer tijdens deze reizen. De keuze is aan u wanneer en hoe vaak u gasten wilt ontvangen en onder welke voorwaarden.
Door onze ruime ervaring kunnen we u adviseren over belangrijke aspecten zoals reisduur, populaire bestemmingen en prijsniveaus.

NautiSail promoot uw zeiltochten op de website. We maken specifieke pagina’s met gedetailleerde reisbeschrijvingen, vaarschema’s en informatie over uw boot om potentiële klanten te informeren.

We handelen de administratieve zaken rondom reserveringen af en zijn verantwoordelijk voor het Klantcontact. We beantwoorden alle vragen die klanten mogelijk hebben. Tot slot zorgen we ervoor dat klanten tijdig betalen en maken we het overeengekomen bedrag aan u over.
De reisvoorwaarden van NautiSail zorgen voor een helder kader, waarbinnen de dienstverlening plaatsvindt en bieden zowel de aanbieder als de klant juridische zekerheid.

U betaalt een commissie per boeking aan NautiSail. Geen boekingen betekent geen kosten voor u. Het is daarom in ons beider belang om zo veel mogelijk boekingen te realiseren voor de afgesproken reizen. U kunt van ons verwachten dat we ons daarvoor inzetten.

Gedurende de reis kunt u rekenen op de ondersteuning van NautiSail, ook buiten kantoortijden.

NautiSail heeft een uitgebreide klantenkring. Persoonlijke benadering en klantgerichte service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat verwacht NautiSail van u?

Als u overweegt om samen te werken met NautiSail, is het belangrijk om te weten wat wij van u als schipper en eigenaar van het zeiljacht verwachten.

We hechten veel waarde aan een klantgerichte en gastvrije houding. U vindt het niet alleen leuk om te zeilen, maar ook om gastheer of -vrouw te zijn. Een goede interactie met de gasten is essentieel voor een geslaagde reis.

Uw zeiljacht moet in goede technische staat zijn en voldoen aan alle veiligheidseisen. Een veilige en comfortabele reis staat bij ons hoog in het vaandel en dat begint bij het vaartuig zelf.

Het is essentieel dat u niet alleen een ervaren schipper bent, maar ook goed kunt omgaan met onervaren passagiers aan boord.

Heeft u interesse om zeilvakanties te verzorgen via NautiSail? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laten we de mogelijkheden bespreken.
Bel Nautisail Scroll omhoog