Zeilvakantie Athene en de Saronische golf Vaar mee met de Gib Sea 472

Ontdek de magie van de Saronische Golf

Meezeilen aan boord van ons prachtige zeiljacht op een unieke en ontspannen manier! Onze professionele bemanning is zeer ervaren en zal ervoor zorgen dat uw reis soepel en veilig verloopt. U hoeft zich geen zorgen te maken over navigatie, ankeren, zeilen of andere technische zaken. U kunt gewoon ontspannen en genieten van de prachtige omgeving en het avontuur van het zeilen.

Saronische eilanden

Als u een liefhebber bent van zeilen, dan is de Saronische Golf een perfecte bestemming voor u. Er zijn tal van eilanden om tussen te zeilen met elk zijn eigen unieke charme en karakter. Daarnaast bieden ze allemaal tal van mogelijkheden om te zwemmen, snorkelen, zonnebaden en zelfs een gezonken stad. Bovendien kunt u hier genieten van de heerlijke Griekse keuken en de gezellige sfeer. Maak een wandeling door de pittoreske straatjes en ontdek de geschiedenis en cultuur van deze prachtige eilanden. Onze meezeilvakantie is de perfecte manier om te ontspannen en de dagelijkse routine te doorbreken. Het is een geweldige kans om nieuwe vrienden te maken, te leren zeilen, te genieten van de prachtige Griekse eilanden en een onvergetelijke vakantie te beleven. Boek vandaag nog en maak deel uit van deze unieke ervaring!

De reis naar de boot

Als u besluit mee te gaan op onze meezeilvakantie in de Saronische Golf, is het goed om te weten dat u voor deze reis het beste op Athene kunt vliegen. Er zijn vanuit heel Europa dagelijkse vluchten naar de luchthaven van Athene. Wij raden aan uw reis te combineren met een paar dagen Athene, een prachtige stad met rijke geschiedenis en cultuur. Vanuit Athene kunt u de veerboot nemen naar Aegina, waar het zeiljacht op u wacht. Onze schipper zal u verwelkomen aan boord, uitleggen hoe alles werkt en wat u kunt verwachten tijdens uw vakantie.
Wil je zelf alvast kijken welke vluchten het beste aansluiten op je vakantie, kijk dan op de website van Skyscanner. Als je de terugvlucht vanaf een andere plaats wilt nemen dan het vliegveld waar je bent aangekomen, dan klik je bij Skyscanner op de optie “Multistad”.

Boek vandaag nog je zeilvakantie, kijk op het vaarschema voor beschikbare data!

Belangrijk om te weten

  • Deze reis kan worden uitgebreid naar een vakantie van twee weken.
  • De complete boot met schipper kan ook gehuurd worden voor een privévakantie met het gezin of vrienden. Neem contact op met NautiSail voor meer informatie.
  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking).
  • Aan boord leg je een bedrag in voor de boordkas. Hier worden de kosten van het ontbijt, de lunch, het drinken aan boord en de voorzieningen zoals havengeld, diesel, water en eindschoonmaak van € 80,- uit betaald. Volgens een aloude traditie wordt de schipper (en eventuele co-schipper) vrijgesteld van de inleg hierin. Gemiddeld zal dat ongeveer € 35,- p.p.p.n. zijn.
  • Het eten en drinken aan de wal valt buiten de boordkas en is voor een ieder persoonlijk (ook voor schipper en evt. co-schipper).
Omschrijving Reisdata Aantal dagen Prijs Boot Beschikbaar
GS41; Athene en de Saronische golf 25-09-2024 tot 02-10-2024
€ 595
per persoon
Gib Sea 472 Ja Contact Boek nu
GS42; Athene en de Saronische golf 02-10-2024 tot 09-10-2024
€ 495
per persoon
Gib Sea 472 Ja Contact Boek nu
GS43; Athene en de Saronische golf 09-10-2024 tot 19-10-2024
€ 670
per persoon
Gib Sea 472 Ja Contact Boek nu
GS44; Athene en de Saronische golf 19-10-2024 tot 26-10-2024
€ 2.475
per schip
Gib Sea 472 Ja Contact Boek nu
GS45; Athene Saronische golf 26-10-2024 tot 02-11-2024
€ 2.475
per schip
Gib Sea 472 Ja Contact Boek nu

Wat klanten zeggen over de zeilvakanties met Gib Sea 472

Wij hebben in mei 2023 een week heerlijk gezeild met Marc en Alexandra. Ze waren zeer attent, behulpzaam, geduldig en vriendelijk. Was een fantastische ervaring met twee hele fijne mensen.

Wij hebben in mei 2023 een week heerlijk gezeild met Marc en Alexandra. Ze waren zeer attent, behulpzaam, geduldig en vriendelijk. Was een fantastische ervaring met twee hele fijne mensen.

Harald
(20-05-2023 t/m 26-05-2023)
De zeiltocht op de Gib Sea 472 was fantastisch en ik geniet nog volop na van de mooie tijd. Ik vond de groep heel fijn, de schipper vond ik een uitstekende gastheer, die alles in het werk stelde om ons een fijn, leerrijk en vlot verblijf te bezorgen. Het schip is mooi en comfortabel, het airco-toestel was ook heel welkom. Ik besef nu wel dat zo'n groot schip minder kansen tot technisch leren zeilen geeft, vergeleken bij een laser of 2mansbootje. Elke dag zwemmen, zeilen (soms wat weinig wind...) en lekker eten, vind ik een heel relaxte vakantie. Ik kon...

De zeiltocht op de Gib Sea 472 was fantastisch en ik geniet nog volop na van de mooie tijd. Ik vond de groep heel fijn, de schipper vond ik een uitstekende gastheer, die alles in het werk stelde om ons een fijn, leerrijk en vlot verblijf te bezorgen. Het schip is mooi en comfortabel, het airco-toestel was ook heel welkom. Ik besef nu wel dat zo’n groot schip minder kansen tot technisch leren zeilen geeft, vergeleken bij een laser of 2mansbootje. Elke dag zwemmen, zeilen (soms wat weinig wind…) en lekker eten, vind ik een heel relaxte vakantie. Ik kon vooraf bij jullie terecht met al mijn vragen, dit was voor mij mijn eerste groepsreis ooit. Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor deze ervaring en ik wil graag opnieuw mee.

Heidi
(05-07-2023 t/m 12-07-2023)
Dag Ben, We hebben een super vakantie gehad op de Switch. Alles is vlot verlopen en Marc heeft ons heel goed ontvangen. Een echte aanrader! Met vriendelijke groeten, Mark

Dag Ben,

We hebben een super vakantie gehad op de Switch. Alles is vlot verlopen en Marc heeft ons heel goed ontvangen. Een echte aanrader!

Met vriendelijke groeten,
Mark

Mark, (groep)
(27-04-2024 t/m 04-05-2024)

Zeilgebied

bekijk de vertrekdata & prijzen van deze zeilvakantie
Bel Nautisail Scroll omhoog