Zeilvakantie in Zuid-Sardinië Vaar mee met de Catamaran Lagoon 42

Laagste prijs vanaf € 1.195,- p.p.

Sardinië: een zeilparadijs!

Zeilvakantie op Sardinië, een Parel in de Middellandse Zee.
Ontdek het betoverende Zuid-Sardinië vanaf de zee op onze Catamaran Lagoon 42.
Voor een actieve zeilvakantie onder de meest gunstige zeilomstandigheden in heel Europa. Sardinië heeft milde, mediterrane temperaturen. Heerlijk zeilen in een aangenaam klimaat. Dat wordt mede veroorzaakt door de Maestrale, zoals de Italianen deze verfrissende wind noemen.

Ontdek de kust van Zuid Sardinië

Je stapt aan boord van de catamaran in de Marina Portus Karalis.
Na de verwelkoming door de captain en een rondleiding over het zeiljacht, nemen we je die week mee op een unieke zeilreis.
We zeilen naar een paar prachtige eilanden: San Pietro, Sant ‘Antioco en Porto Corallo en we gaan Flamingo’s spotten bij Stagno Sale Porcus en Stagno di Mistras. Een bezoek aan de stranden van Pula en Chia mag op deze reis niet ontbreken. En bij een goede wind zeilen we nog verder zuidelijk.
Op dinsdagavond shoppen en eten we in de hoofdstad Cagliari.
Woensdag tot vrijdagavond verkennen we de oostkust van Sardinië, waaronder ook de stranden van Villasimius en Costa Rey.
Er is ruim de tijd om te zwemmen en te ontspannen.
Met de 4.6 mtr. lange bijboot kun je makkelijk aan land komen als we voor anker liggen.
Er wordt zo’n 150 tot 300 zeemijlen gezeild, alles in overleg met de gasten.

De reis naar de boot

Onze schepen liggen altijd op goed bereikbare locaties in de buurt van een luchthaven. Er zijn dagelijks vluchten vanuit Nederland en België naar het vliegveld van Cagliari (CAG). Wil je zelf alvast kijken welke vluchten het beste aansluiten op je vakantie, kijk dan op de website van Skyscanner.
Vanaf het vliegveld kun je met de trein naar het station in Cagliari en dan is het nog ca. 500 mtr. lopen naar de boot. Je kunt ook een taxi nemen vanaf het vliegveld (ca. € 22,-)

Belangrijk om te weten

  • De genoemde prijs is de prijs per persoon in een gedeelde hut. Bij een boeking voor twee personen in dezelfde hut ontvangt u een aantrekkelijke korting. Zie: prijsoverzicht
  • De beschreven route is onder voorbehoud en kan door weers- en andere omstandigheden worden aangepast, dit altijd ter beoordeling van de schipper.
  • De prijs is inclusief een slaapplaats aan boord en de faciliteiten van het schip, doch exclusief de reis naar en van het schip, de boordkas en de boekingskosten (€ 20,- per boeking).
  • Boordkas: Aan boord worden het eten voor de bemanning, schipper, brandstof en eventuele havengelden betaald via de boordkas. Hiervoor storten de deelnemers tussen de 150 en 200 euro in de boordkas. De boordkas wordt beheerd door een van de deelnemers. In sommige weken besluiten de deelnemers ook om restaurantbezoeken via de boordkas te betalen. Zelfs dan overschrijdt het contante geld aan boord zelden de limiet van € 275.
  • De reis gaat door als minimaal twee personen hebben geboekt.
Omschrijving Reisdata Aantal dagen Prijs Boot Beschikbaar
CAT30; Catamaran Sailing Sardinië 20-07-2024 tot 27-07-2024
Catamaran Lagoon 42 Vol Contact Boek nu
CAT32; Catamaran Sailing Sardinië 03-08-2024 tot 10-08-2024
€ 1.495
€ 1.995
Catamaran Lagoon 42 Ja Contact Boek nu
CAT37; Catamaran Sailing Sardinië 07-09-2024 tot 14-09-2024
€ 1.395
€ 1.895
Catamaran Lagoon 42 Ja Contact Boek nu
CAT41; Catamaran Sailing Sardinië 05-10-2024 tot 12-10-2024
€ 1.195
€ 1.795
Catamaran Lagoon 42 Ja Contact Boek nu
bekijk de vertrekdata & prijzen van deze zeilvakantie
Bel Nautisail Scroll omhoog