Partners NautiSail Netwerk

Sinds 2010 bemiddelt NautiSail in meezeilvakanties en transporteert zeiljachten naar elke gewenste bestemming.

NautiSail is voortgekomen uit de passie voor zeilen van haar oprichter. Ben Roos is in zijn zeilloopbaan jarenlang zelf ‘delivery-captain’ geweest en heeft met zijn eigen boten aan tal van prestatietochten deelgenomen en lange (oceaan)reizen gemaakt.
Die ervaringen wil Ben graag met anderen delen.

Op de partnerpagina vind je links naar bedrijven, die zich bezighouden met jachttransport.  
NautiSail bemanningen varen boten ‘op eigen kiel’ over naar elke gewenste bestemming. Maar ook over de weg of jachttransport als deklast op een vrachtschip is mogelijk. NautiSail wijst je de weg. Zo kun je onderzoeken welke vorm van jachttransport voor jou het beste uitkomt.

Zoek je een zeiljacht om zelf een mooie, lange zeilreis te maken, dan kun je bij de jachtmakelaars kijken, waarmee NautiSail samenwerkt.

Mocht je zelf het idee hebben om je eigen schip uit te rusten voor een veilige vaart, dan vind je bij bootuitrusting en tuigage enkele adressen.
En als je een meezeilvakantie bij NautiSail boekt, dan wil je ook weten op welke manier je op je bestemming komt. Daartoe dient het hoofdstuk Hoe kom je op je bestemming?

Wil je met je eigen jacht een Oceaanoversteek maken, dan wil je weten wat je aan de ‘overkant’ kunt verwachten. Kijk daarvoor eens bij het hoofdstuk Documentatie en weerinformatie.
Onderweg wil je natuurlijk communiceren met het thuisfront of je email lezen. Het hoofdstuk communicatie helpt je daarbij.

De pagina wordt regelmatig bijgewerkt, dus blijf kijken.

Andere blogs

Bel Nautisail Scroll omhoog