Single- & gezinsgroeps zeilreizen

Verken de Middellandse Zee aan boord van een zeiljacht tijdens onze single- en groepszeilreizen. Voor avonturiers bieden onze single zeilreizen de gelegenheid om nieuwe connecties te maken en te genieten van de vrijheid van het zeilen. Groepszeiltochten bieden daarentegen een georganiseerde en comfortabele ervaring, waarbij reizigers kunnen genieten van de gezelligheid van een groep, terwijl ze naar verschillende bestemmingen worden geleid. De zeilreizen beloven een onvergetelijke ervaring vol ontdekkingen en avonturen.

De Middellandse Zee biedt alles wat je je voor een zeilvakantie kunt wensen. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare reizen in Griekenland. Onderstaand een overzicht van de zeiljachten met schipper, die beschikbaar zijn voor reizen in de Middellandse Zee.

De GibSey 472 biedt accommodatie aan maximaal acht personen in 4x tweepersoons hutten. In het hoogseizoen wordt dit schip voornamelijk ingezet voor families, die het schip met schipper voor zichzelf kunnen reserveren. Het vaargebied is in het noordelijke deel van Griekenland, van Athene tot Corfu. Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.
hier.

De Beneteau 523 biedt plaats aan maximaal zes gasten in 3x tweepersoons hutten met eigen faciliteiten. Je kunt als alleengaande op dit zeiljacht boeken, maar ook als gezin. Het vaargebied is de Dodekanesos. De eilandengroep tussen Rhodos in het zuiden tot Samos in het noorden, ten westen van de Turkse kust. Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.
hier.

De Jeanneau S.O. 51 beschikt over 4x tweepersoons hutten met eigen faciliteiten en biedt plaats aan maximaal acht gasten. Dit zeiljacht is zeer geschikt voor alleengaanden en stellen. Ook bestaat de mogelijkheid het hele schip voor een groep te reserveren. Het vaargebied is de Dodekanesos en het jacht heeft als basis de Marina van Kos. Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.

De Catamaran Lagoon 42 beschikt over 3x tweepersoons gastenhutten met ruime eigen faciliteiten. Het schip biedt plaats aan maximaal 7 tot 8 gasten. Je kunt als alleengaande, als stel of met een groep of het gezin op dit schip reserveren. Het zeilgebied is zuidelijk Sardinië. Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.

De Ovni 435 beschikt over 2x tweepersoons gastenhutten en een hut met 2 stapelbedden met gemeenschappelijke faciliteiten. Het schip biedt plaats aan maximaal 5 tot 6 gasten. Je kunt als alleengaande, als stel of met een groep of het gezin op dit schip reserveren. Het zeilgebied is noordelijk Sardinië. Het schip is door haar variabele diepgang uitermate geschikt voor een zeiltocht in de Maddalena Archipel, ook wel het Caribbean van Europa genoemd. Wil je een overzicht van het vaarschema van dit zeiljacht? Klik dan hier.

Andere blogs

Bel Nautisail Scroll omhoog