Luxe zeilcruise op het IJsselmeer Vaar mee met de Zeillogger de Hoop

De reis

Deze 5-daagse luxe zeilcruise op het IJsselmeer start in Lelystad en vaart je comfortabel naar Volendam of Hoorn, Enkhuizen, Stavoren en Urk. De sfeer in de haventjes en de gezelligheid in de plaatsen aan het IJsselmeer worden afgewisseld met een uitstapje naar de Marker Wadden. Onderweg is volop tijd voor ontspanning en kun je genieten van het zeilen. Je verblijft op het zeilschip SY de Hoop, een comfortabel, stalen zeilschip van 25 meter. Deze reis is volledig aangepast aan de corona richtlijnen van het RIVM.

Het zeilschip

Zeilschip "SY De Hoop" is een in 2007 gebouwde replica van een haringlogger van weleer. Aangepast aan de hedendaagse eisen van comfort en techniek. 25 Meter lang en bijna 6 meter breed met een zeiloppervlak van 213 m2. Het schip heeft 2 motoren en een boegschroef. In het comfortabele dekhuis is plaats voor minstens 12 personen, net als in de ruimte onderdeks. Er is slaap accommodatie voor 6 tot 12 personen.
Voor deze cruise op het IJsselmeer wordt het aantal personen beperkt tot zes. Er zijn twee luxe tweepersoons hutten en nog twee losse slaapplaatsen.
Tijdens de cruise kun je gratis parkeren in de Marina.

De schipper

Schipper Simon is een gepensioneerde ICT man. Hij heeft het schip voor zichzelf laten bouwen in 2006/2007. Deze gepassioneerde zeiler is een uitstekend gastheer en zeilinstructeur, zodat je na de cruise als een volwaardig zeiler/ster van boord stapt.

De reisduur

Deze cruise op het IJsselmeer is een 5 daagse met 4 overnachtingen aan boord. Het is echter mogelijk om de lengte aan je wensen aan te passen.
De reizen gaan door als minimaal 4 personen hebben geboekt. We varen met maximaal 6 personen.

Prijs

De prijs voor deze zeilcruise is € 479,- per persoon inclusief onderstaand.

Belangrijk om te weten

  • Vrij parkeren op de Marina in Lelystad
  • Vrij gebruik koffie/thee/frisdrank aan boord
  • Ontbijt & lunch aan boord
  • 2x schippersdiner aan boord
  • ‘Happy hour’ met snacks en drinks
  • 4x overnachting aan boord
  • Diensten van schipper en maat
  • De reis gaat door als minimaal 4 personen hebben geboekt

Vaarschema voor deze reis:

Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
Bel Nautisail Scroll omhoog