Ovni 435, Grey Goose

Het zeiljacht

Door de sterkte en het lage gewicht is aluminium het vrijwel ideale materiaal voor het bouwen van jachten die zowel licht als veilig zijn. De Alubat werf in Les Sables d’Olonnes aan de Golf van Biskaje in Frankrijk heeft zich in dit soort jachten gespecialiseerd.
De kwaliteit van de rompconstructie, de duurzaamheid van het houtwerk en de zorg voor de elektrische installaties maken deze jachten uiterst zeewaardig en u treft deze jachten dan ook over de hele wereld aan. De Ovni is niet alleen veelzijdig en comfortabel maar heeft bovendien als bijzondere eigenschap dat zij met haar hydraulisch ophaalbare zwaard en kiel zeer ondiepe wateren kan bevaren en waarbij zelfs droogvallen tot de mogelijkheden behoort.
De ‘Grey Goose’ is een bijzonder zeiljacht en het verheugt ons dit jacht voor een aantal mooie reizen aan te kunnen bieden. Klik hier voor een impressie.

De schipper

Op de Westeinder plassen is het allemaal begonnen. Sindsdien is zeilen de rode draad in het leven van Michel, van West-Friese zeilpunter tot Tall ship.
De ontdekking dat je samen met gasten een zeilavontuur aan kon gaan als een ‘way of life’ heeft ertoe geleid dat hij dit inmiddels al vele jaren heeft mogen doen. Beginnend op het IJsselmeer en de Waddenzee met een Zuiderzee botter, gevolgd door vele klippers en tjalken.
Dit avontuur smaakte naar meer en na de Enkhuizerzeevaart school kwam ook de Oostzee in zicht, gevolgd door nog vele andere wateren verder van huis.

Inmiddels is Michel al een aantal jaren eigenaar van het prachtige zeiljacht de ‘Grey Goose’. Een bijzonder veelzijdig en comfortabel aluminium zeiljacht waarmee je droog kunt vallen op een idyllisch riviertje, dat voor de meest jachten onbereikbaar blijft.
Hij nodigt je graag uit om deze ervaring mee te beleven in een vaargebied dat zich uitstrekt van The English Channel tot aan de zuidelijke kusten van Bretagne. Als je geïnteresseerd bent wil hij zijn nautische kennis en ervaring graag met je delen. Wie weet ga je zelf een keer op eigen kiel de wereld verkennen, maar ook als dat niet je ambitie is of als je al de nodige mijlen gemaakt hebt, ga je zeker genieten van een fantastisch avontuur.
Michel heeft de volgende kwalificaties: TKN, Marcom A, Deskundige passagiersvaart, Schipper alle binnenwateren, Stuurman kleine en grote zeilvaart met duizenden mijlen ervaring. Je bent op deze reizen dus in goede handen.

1. = tweepersoons gastenhut
2. = schipperhut
3. = salon
4. = tweepersoons gastenhut
5. = éénpersoons gastenhut
6. = toilet/douche
7. = toilet
8. = kombuis
Reisnummer Reisdata Dagen Prijs p.p. Plaatsen vrij Info
G01: Franse en Engelse kust 03-06-2023 tot 12-06-2023
Zeilen langs de Franse en Engelse Kust
10 € 785 Ja Info
G02: Cherbourg - Kanaaleilanden - St. Malo 15-06-2023 tot 23-06-2023
Cherbourg – Kanaaleilanden – St. Malo
9 € 985 Ja Info
G03: Noord Bretagne - St. Malo - Brest 25-06-2023 tot 02-07-2023
Noord Bretagne St. Malo – Brest
8 € 785 Ja Info
G04: Meezeilen Zuid Bretagne 06-07-2023 tot 13-07-2023
Meezeilen Zuid – Bretagne tot Vannes
8 € 985 Ja Info
G05: Meezeilen Zuid Bretagne Vannes - La Rochelle 16-07-2023 tot 23-07-2023
Meezeilen Zuid – Bretagne van Vannes tot La Rochelle
8 € 985 Ja (2) Info
Bel Nautisail Scroll omhoog